mandag 11. september 2017

En hilsen fra Lopud

Hei og god Mandag morgen!


Vi befinner oss på en liten bilfri øy utenfor Dubrovnik som heter Lopud. Dette er en gammel øy som ikke er bygget opp for turisme, men som samtidig kan by på mange intime restauranter, fine strender og en fantastisk utsikt. Vi falt på dette valget fordi vi ønsket rett og slett å slappe av. Ikke gjøre stort annet enn å sole oss, bade, spise og kose oss. Det gjør vi også. Hvilepulsen er definitivt inntakt og vi føler oss mer uthvilte enn på lenge :)

Det er fem regndager i Kroatia i September. Disse dagene har falt på vårt opphold. Haha, hvor typisk er ikke det? Vi var kanonheldige med gårsdagen, og da er det bare fryd å tilbringe tiden sin på en øy som dette. Det var en perfekt dag! I dag er det derimot meldt regn og atter regn, så mens vi nå lader opp med morgenkaffen, gjør vi oss klare for å utforske øya til fots. Takknemlige for at treningsklærne ble med i kofferten. Konklusjonen vår etter to dager på Lopud; vi er to rastløse sjeler. 

Vi kjenner at livet kan bli i overkant hektisk i hverdagen i perioden. Sånn er det jo for oss alle, men sannheten er at vi elsker vår hverdag med mange baller i luften. Vi liker at ting skjer rundt oss, at vi føler oss nyttige på ulike arenaer og at barna lager deilig kaos rundt oss. Her er det veldig stille. Det er deilig og aldri se på klokka, bare gjøre det vi ønsker når vi ønsker det, ha lange måltider og faktisk få mulighet til å ligge på solsenga, men vi har samtidig innsett at en storbyferie hadde vært det mer ideelle for oss når vi reiser uten barn. Vi elsker kaoset, menneskene, lydene som følger med en storbyferie, mens her på denne deilige øya hadde det derimot vært helt perfekt å hatt med barna til. Jeg kjenner på savnet, ja. Her er det vann så langt øyet kan se. Det klareste, grønneste vannet vi noen gang har sett. Det lille vi har sett av Kroatia innfrir. Vakkert!

Nå skal joggeskoa på. Vi sees plutselig! Og dere - kryss fingrene for at været overrasker oss positivt, for da er dette et paradis :)

Ingen kommentarer: