fredag 22. september 2017

NYC, baby


Når dere nå leser dette innlegget, sitter jeg flere tusen meter oppi lufta med nesa mi i retning New York. Jeg har flyskrekk, som er ti ganger verre når jeg reiser uten familien min. Burde vel kanskje vært omvendt, men når jeg reiser med dem er vi sammen, og de holder meg rolig. Fokuset er på dem, og jeg ville heller aldri vist dem hvor redd jeg faktisk kan bli når jeg flyr. Min skrekk skal ikke bli deres skrekk. Uansett, New York.. Jeg har hatt den byen på mitt dreamboard i fire år. Endelig skal jeg få oppleve den! Det kribler i magen bare jeg tenker på det :)

Jeg kjenner at jeg har vært litt for mye borte fra barna mine den siste tiden. Bryllupsreise for to uker siden og nå på farten igjen. Jeg reiser derfor med en liten sorg i hjertet, men samtidig vet jeg at dem har det så fint hjemme med verdens beste pappa ❤ Så kan vi savne hverandre litt i noen dager - før mamma kommer hjem med reisegaver, ekstra tålmodighet og tonnevis med kjærlighet i sekken. 

Jeg reiser med en venninne som heter Veronica. Vi har kjent hverandre i åtte år og jeg vet vi kommer til å få the time of our lives! Hun hadde en ekstra flybillett og spurte om jeg ville være med. Jeg føler meg så utrolig heldig! Vi har veldig like ønsker for oppholdet, så det lover godt. Jeg hadde uansett føyet meg etter hennes ønsker, men vi er veldig like på mange områder og vil garantert fungere supert som reisepartnere :) Vi skal være turister, vi skal på shopping og vi skal bare være... La inntrykkene og byen synke inn! Bord er reservert for hver kveld, og jeg gleder meg så himla masse til nye matopplevelser. Haha, det beste jeg vet med å reise er å spise. Jeg er ikke normal. Som vi skal kose oss!

Tusen takk til deg, Veronica, for at du ønsker å ha meg med på tur ❤ Tusen takk til min kjære mann som unner meg frihet, reiser og opplevelser - og med glede tar ansvaret for hus og tre barn alene mens jeg er borte. Du er unik. Du er raus. Du er den beste jeg vet om. Det finnes ingen som deg, og jeg skal gi tilbake - med renter ;) Jeg elsker deg ❤ Gi barna mange mosekoser og suss fra meg, så sees vi om noen dager! ❤

Så.. NYC, baby! Jeg er klar for deg!

Ingen kommentarer: