mandag 4. september 2017

That Monday feeling


Jeg har tidligere skrevet til dere at jeg er avhengig av alenetid, og etter en ekstremt sosial langhelg er det godt å kunne trekke seg helt tilbake denne mandagen. Jeg har mange møter denne uka, men bevisst booket jeg ingen møter denne dagen. Jeg visste at jeg trengte en dag til å roe ned, hente meg inn og gjøre kontorarbeid. Ja, for det er mye som må gjøres i kulissene som ikke synes så godt når man driver eget AS. Så i dag står fakturering, pakking av varer og regnskap på min timeplan. Jeg har også et stort team jeg veileder, som trenger min hjelp. Sistnevnte er bare kos, for det er der mitt fulle engasjement ligger. Jeg brenner for å hjelpe teamet med å oppnå målene dem setter seg!

Så i dag koser jeg meg. Utenfor er det grått og trist, mens her inne er det stearinlys, chill musikk og deilig høststemning. En perfekt start på uka, med et skikkelig hjemmekoselig kontorlandskap ;)

Lag deg en fin dag!

Ingen kommentarer: