onsdag 6. september 2017

Timene før vielsen // del 3

Stemningen før vielsen er helt spesiell. Vi hadde vielse klokken 14, så det vil si at halve bryllupsdagen er jo faktisk før selve vielsen. Sommerfuglene herjer og man er utrolig spent, tårene sitter løst og den nervøse, men gode latteren dukker opp titt og ofte. Det er viktig å nyte disse timene. Hele dagen flyr av sted så alt for fort! Dette er tiden da man kan kose seg med forloverne sine, og jeg er så glad for at jeg hadde de tre beste forloverne i hele verden sammen med meg da, for de fikk meg til å le, de fikk meg til å puste og de fikk meg til å slappe av og nyte øyeblikkene - sammen med et glass veldig nødvendig prosecco. Jeg tror nok Nicklas opplevde det ganske likt som meg, for jeg vet at hans forlover var helt uvurderlig denne morgenen for han :)

 
Nå er det snart tre uker siden bryllupet, og bildene og minnene er det vi sitter igjen med. Disse bildene betyr derfor alt ❤ Om få dager reiser vi på bryllupsreise, og det skal bli godt å rømme litt inn i bryllupsboblen igjen, til tross for at reisemålet vårt har lovet oss regn... Vi får håpe det snur, uansett skal vi kose oss.

Nå har vi fått alle bildene fra fotografen, så i kveld skal vi ha datenight mens vi blar oss gjennom dagen vår ❤

Foto: Afo2 // Anne Grete Nogva

Ingen kommentarer: