fredag 8. september 2017

Vår tid // Bryllupsdagen


Etter vielsen samlet vi barna våre, familie og forlovere for å ta bilder, og når de reiste videre til Støtvig hotell hadde vi over en time for oss selv. Dette var vår tid. Vi gledet oss til mottakelsen og til resten av dagen vår, men allikevel ble denne stunden magisk. Dagen flyr så fort av sted, men akkurat under fotograferingen står tiden litt stille. Da får man mulighet til å være helt tilstede og bare nyte hverandre - dog foran et kamera ;) Været var upåklagelig, til tross for at det blåste bestemødre. Sløret blåste nesten til havs, og krøllene forsvant med vinden, men brudeparet havnet ikke i sjøen, og det skal vi si oss fornøyde med :)


Vi gjentok dette under solnedgangen. Lyset var helt spesielt, og skuldrene var hakket lavere. Vin har en tendens til å ha den effekten på en.. Vi hadde det rett og slett bare gøy sammen, oss to, og dette fanget fotografen på bilder.


I morgen reiser vi på bryllupsreise, og forsvinner inn i bryllupsboblen for noen dager. Jeg gruer meg til å reise fra barna, men fem netter borte må samtidig nytes. Det er ikke ofte vi reiser bort kun for å være kjærester, eller som nå; mann og kone ❤ Flere bilder fra bryllupsfesten vil jeg vise når vi er hjemme igjen. Det er mye snadder der også skal jeg fortelle dere. To ord; topp stemning!

Foto: Afo2 // Anne Grete Nogva

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fine bilder.
Ønsker dere en god bryllupsreise til Croatia.

Monica Jensen sa...

Tusen takk :) <3