torsdag 12. oktober 2017

30 år og presse-event

I dag ringte vekkerklokken like før klokken seks, mens resten av huset fortsatt sov. Jeg listet meg på badet for å stelle meg for dagen, og fikk raskt selskap av minstemann. Innimellom lurer vi på om han ligger på lur og venter på at noen skal våkne, for han våkner som regel samtidig med førstemann. Uansett.. På min timeplan var en liten togreise inn til hovedstaden for å delta på et presse-event på Vero Moda Oslo City. Vanligvis synes jeg sånne ting er ganske kleint, men jeg handler de fleste klærne mine på Vero Moda, og gledet meg derfor veldig til å se deres nye kolleksjon som Tone Damli fronter. 


Vi kan bare glede oss! For den neste måneden vil det komme så mye lekkert i butikkene. Jeg har allerede forelsket meg i en strikkegenser og en silkebluse. Drakten som Tone hadde på seg i dag var også rålekker! Hvis du ønsker en nærmere titt på kolleksjonen og ikke minst få med deg helgens mange gode tilbud, kan du besøke Vero Moda Oslo City klokken 17 i dag. Vero Moda fyller nemlig 30 år og det feires!

Favorittene til Tone er merket med hennes bilde

Linda møtte meg etter nattevakt og var med meg i dag, slik hun også har vært med meg tidligere. Veldig koselig med selskap. Da fikk vi også litt venninnetid på morrakvisten :) Jeg må også legge til at Tone er om mulig enda vakrere i virkeligheten. En naturlig skjønnhet, med en utrolig karisma. Hun vil også være på Vero Moda i dag klokken 17 :)

Lag dere en fin dag!

Ingen kommentarer: