tirsdag 10. oktober 2017

Fleip eller fakta // Forever Living

Mexico høsten 2015 - en reise jeg fikk påspandert av Forever Living som takk for min innsats

Veldig mange uttalelser bunner i uvitenhet. Jeg har hørt flere av dem når det gjelder min jobb. Vi er jo i vinden om dagen, men det er en konsekvens av å være nummer én direktesalgsselskap i Norge. Den plasseringen har vi fått fordi vi har så mange fornøyde kunder - og jeg er utrolig stolt over jobben vi gjør, og selskapet jeg er så heldig å få samarbeide med. Jeg har derfor valgt å snu det ene kinnet til og gå videre når det dukker opp negative kommentarer som hovedsakelig bunner i uvitenhet. Bruke energien min på det positive, og overse det negative som ikke genererer noen ting til mitt liv, men nå slo det meg, etter fire år som forever business owner, at jeg kunne lage et aldri så lite "fleip eller fakta"-innlegg. Just for fun :)

Du må investere masse penger i produkter for å starte opp?
Fleip. Jeg anbefaler alle å starte opp med våre bestselgere, og dermed få fordelene som hører med denne pakken, men hva du ønsker å starte opp med er 100% opp til deg. Det finnes ikke et minstebeløp.

Du kan risikere å tape penger?
Fleip. I Forever så er eneste alternativet å tjene penger. Du som forhandler har til og med 365 dagers returrett på et eventuelt varelager hvis du skulle se at dette ikke er noe for deg allikevel. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan noen klarer å tape penger når man jobber med dette.

Du må bruke produktene selv?
Fakta. Å anbefale produkter videre som du ikke bruker selv, er så og si umulig. Det handler om tillit. Vi jobber med hverdagsprodukter, som såper, kremer, hudpleie, tannkrem, husholdning, kosttilskudd m.m. Du vil garantert finne deg noen favoritter :) Du må bruke dine favoritter, bli kjent med dem, og så anbefale dem videre. Veldig enkelt og veldig gøy. Vi anbefaler jo produkter til andre hele tiden uten å tenke over det, så dette er ikke nytt for de fleste av oss :)

Vi jobber kun med aloe vera?
Fleip. Vi har et bredt produktsortiment, der målgruppen er absolutt alle. Hovedingrediensen i mange av våre produkter er aloe vera, som er verdens beste hudpleiende ingrediens, men vi jobber med hverdagsprodukter som kan brukes av hele familien. Vi er også verdens største produsent og distributør av bee-produkter.

Det er kun de som startet opp for mange år siden som tjener gode penger?
Fleip. Det handler ikke om når du startet opp, men hva og hvordan du jobber. Mange har begynt å jobbe som FBO de seneste månedene/årene, og tjener allerede mer enn de som har jobbet med dette i 10-20 år. Så der knuses også påstanden om at det kun er de på "toppen" som tjener penger. Jeg for eksempel tjener mer enn flere i min upline, og jeg har jenter i teamet mitt som tjener mer enn meg :)

Det er store penger å tjene i Forever?
Fakta. Det er mange mennesker bare i Norge som har dette som sin fulltidsjobb, men de aller fleste som ønsker å jobbe med dette har et mål om en ekstra/deltidsinntekt, slik at de kanskje kan få redusert stillingsprosenten i sin vanlige jobb for eksempel, eller bare få en litt romsligere økonomi.

Markedet er mettet?
Fleip. I Norge er vi ca 3000 ordreaktive forhandlere fordelt på over fem millioner mennesker. Markedet er enormt, og fortsatt er det store deler av landet som enda ikke har hørt om våre produkter. Vi jobber med å nå fram til alle, og jeg opplever at etterspørselen etter produktene er veldig stor :)

Forever er et pyramideselskap?
Fleip. Pyramidespill er strengt forbudt i Norge. Forever Living er det mest anerkjente direktesalgsselskapet i Norge, og har eksistert på verdensbasis i snart 40 år, og i Norge i over 18 år. Vi jobber i en voksende bransje, som vil bli mer og mer populær og akseptert de neste årene. En ukjent bransje for mange, noe som forklarer skepsisen, men 100% lovlig og profesjonelt. 

Står du fritt til å styre dine egne arbeidstider?
Fakta. Her er du din egen sjef, og kan selv velge når og hvor du skal jobbe, men får være en del av et profesjonelt team som gir opplæring, støtter og veileder ved behov. Det første året mitt som FBO var jeg hjemmeværende mamma, og jobbet kun på kveldstid når barna sov. Å erstatte TV-tid med jobb var en selvfølge for at jeg skulle få bygget opp min drøm og framtid. 

Har kundene garanti på produktene?
Fakta. Vi tilbyr en helt fantastisk og unik fornøydhetsgaranti, der kundene alltid vil stå igjen som vinnere. 90 dagers fornøydhetsgaranti - fornøyd eller gratis. Det sier mye om kvaliteten på våre produkter. Vil du se nærmere på dem kan du ta en titt i nettbutikken min: myaloevera.no/monicajensen. Vi jobber også hele tiden med å tilfredstille forbrukernes behov, så produktene har vært gjennom en forandring, og blitt enda renere og bedre.

Bidrar Forever Living med noe positivt i samfunnet?
Fakta. Vi hjelper mange med produktene og arbeidsmulighetene (jeg er en av dem som føler dette var min redning på flere måter enn én), men vi har også en veldedighetsorganisasjon som heter Forever Giving. Oss forever business owners kan velge å bidra til denne organisasjonen månedlig hvis vi ønsker det - og det er vi mange som gjør. De hjelper blant annet barneavdelinger på diverse sykehus, mennesker som er rammet av naturkatastrofer m.m. Mange forhandlere er også opptatt av veldedighet på sin fritid. På alle skandinaviske og globale eventer pakker vi i tillegg matpakker i samarbeide med Rise Against Hunger. Bare i år pakker vi 2 millioner matpakker - og dette gode arbeidet vil vi fortsette med.

Er aloe vera et nyttig kosttilskudd?
Fakta. Det er over 10 millioner mennesker som starter dagen med aloe vera gel. Dette er det mange gode grunner for. Det tok nøyaktig en uke fra min første slurk med aloe vera til jeg visste at dette var noe jeg skulle drikke hver dag for resten av mitt liv. Da tok jeg valget om å starte opp som Forever Business Owner selv, for dette produktet ville jeg dele med flere :)

Det er godt å være en del av et selskap som gjør en forskjell for så mange mennesker verden over❤

Ingen kommentarer: