torsdag 5. oktober 2017

Good vibes


Hver årstid har sin sjarm, men det er noe helt spesielt med høsten. Jeg går rundt med en skikkelig god følelse i kroppen i disse dager, og det skyldes nok mange ting. Barna trives og har det fint på skolen og i barnehagen, jeg har fått reise til nye destinasjoner og fått et lite avbrekk fra det daglige livet, og i tillegg har jeg masse tid til jobb. Jobben min gjør meg glad. Den gir meg energi. Siden Max var hjemme med meg i 1,5 år sier det seg vel egentlig selv at jobb ble nedprioritert. Det var jeg klar over når jeg tok valget om å ha han såpass lenge hjemme, og jeg ville ikke valgt noe annerledes, men er det veldig deilig med ordentlige arbeidsdager igjen. I disse dager sliter jeg nesten med å legge den fra meg, og jeg jobber både før jeg står opp om morgenen, på dagtid og sent på kveld. Når muligheten byr seg. Sånn er det når jobb og hobby går sammen som hånd i hanske. Ekstra gøy er det selvsagt når man får så mange positive tilbakemeldinger og etterspørselen etter aloe vera er større enn noen gang før :) I disse dager er den gule dunken så populær at jeg ikke rekker å fylle på lageret mitt før det er tomt igjen. Jeg er så takknemlig for alle som ønsker å handle av meg. Det betyr veldig mye skal dere vite, så tusen takk ❤

Nå er barna lagt for natten etter en morsom ettermiddag. I dag har jeg vært en leken mamma og irriterende kone. Irriterende fordi jeg blandet meg borti middagslagingen og endte med å svi alle grønnsakene (ingen bonuspoeng der altså) - for deretter å være en sånn person som kiler, lekebokser og bare tuller. Det endte til slutt med at Nicklas la meg i bakken og kilte meg så mye at jeg nesten tisset på meg. God stemning med andre ord - men barna liker galskapen :) Man må jo ikke være så seriøs hele tiden!

Nå derimot har husfreden senket seg, og jeg sitter i senga og jobber, mens jeg drikker dagens tredje og siste kopp med kaffe. Om en times tid skal jeg ut på powerwalk med Linda. En skikkelig sen kveldstur, men sånn blir det i dag. Det er godt å komme seg ut i den friske høstluften før leggetid! Ellers rømmer vi til fjells i morgen. Svigers har kjøpt seg helt ny hytte på Sjusjøen, så det føles nesten ut som hyttedrømmen vår har blitt en realitet, til tross for at den ikke er våres. Vi gleder oss i hvertfall til å tilbringe mange fine dager på hytta i fremtiden. Det blir en fin avslutning på en rolig og nokså hverdagslig høstferie. Mia og Max har vært i barnehagen som vanlig, Nicklas og jeg har jobbet, mens Teo har tilbrakt tre dager på håndballcamp i Ski med trening fra morgen til ettermiddag - og elsket det. Perfekt med slike tilbud i feriene!

Håper alt står bra til med dere, og at dere nyter høsten slik jeg gjør ❤

Ingen kommentarer: