lørdag 7. oktober 2017

Hyttedrømmen


Helt siden Nicklas og jeg ble et par, har vi pratet om at vi en gang i fremtiden ønsker oss hytte på fjellet. Den fine vinteren uteblir ofte der vi bor, og vi er begge glad i å gå på ski, men hater slafs og søle. Da er det perfekt med en mulighet til å rømme til fjells så ofte man ønsker, uten at det betyr at man må pakke ned hele livet sitt for en helg borte, slik det ofte føles når en familie på fem skal på tur. Den hyttedrømmen skal en dag bli en realitet, men enn så lenge er vi veldig takknemlig for alle hyttene vi får låne.


Svigermor har hytte både ved sjøen i Son og på fjellet på Sjusjøen. Sistnevnte har hun og Svein nettopp kjøpt, og den er så fin og akkurat passe stor. Så selvom vi må smøre oss med tålmodighet når det gjelder hyttedrømmen vår, så har vi en drømmehytte til disposisjon - og det er vi så glade for. Her skal vi tilbringe mange helger og ferier de neste årene!


Vi har vår aller første helg her nå, og runder dermed av høstferien med en fjelltur. Selv uten snø så er dette stedet helt magisk. Det er akkurat som om skuldrene synker med noen hakk når man puster inn den friske fjelluften. Barna koser seg maks, vi er masse ute og batteriene blir ladet på en helt annen måte enn når vi er hjemme. Av og til trenger man bare å komme seg litt bort. Jeg skal innrømme at jeg ikke kjente på det behovet nå, for jeg har jo stort sett bare vært borte den siste måneden, men til tross for det så var det himla deilig å komme på hytta. Man tilbringer tid sammen på en annen måte enn hjemme rett og slett - og kvalitetstid med familien er den beste tiden!


Kanskje flere av mine lesere har hytte i området også? Plutselig så sees vi i skiløypa :)

Ingen kommentarer: