onsdag 25. oktober 2017

Jeg har vært i dvale

But it´s good to be back!

Det er så mye action om dagen, og jeg elsker det! På mange måter føler jeg at jeg har vært i dvale siden Max kom til verden. Å gå fra to til tre barn var en større omveltning enn hva jeg hadde sett for meg. Ikke fordi han har vært noe krevende, tvert imot, men fordi jeg synes det var den enkleste ting i verden med to barn - fordelt på mine to armer eller oss to foreldre. Plutselig så hadde vi tre barn i hus med vidt forskjellige behov, og jeg følte vel for første gang siden jeg ble mamma at jeg ikke strakk 100% til. Det er ikke en god følelse, spesielt når man er født med en samvittighet som spiser deg opp for den minste ting. Jeg har derfor hatt hovedfokus på min rolle som mamma, og så har jobb og alt annet kommet i andre rekke, men jeg kan jo ikke si jeg har ligget på latsiden av den grunn, med oppussing, hussalg og byllupsplanlegging. Det har vært nok å henge fingrene i, så derfor er jeg glad for at jeg har kunnet prioritere slik jeg har gjort. Døgnet har tross alt bare 24 timer! Nå har derimot alt annet roet seg, og jeg får mulighet til å prioritere annerledes. Trening og jobb er definitivt mitt hovedfokus om dagen, ved siden av familien - og det føles så himla godt! 

Jeg har ikke gått all in på treningsfronten, slik jeg har en tendens til å gjøre når jeg er "in the mood". I stedet har jeg satt meg et mål om tre økter i uka, og er fornøyd med det. Jeg har født tre barn, jeg har krøpet opp i 30 årene - og jeg har forstått at jeg aldri kommer til å se ut som en Victoria´s Secret modell. Det er heller ikke mitt mål. Målet mitt er å bli sterkere, men først og fremst vedlikeholde. Jeg opplever derfor trening kun som en terapeutisk avkobling i hverdagen, og blir ikke stresset hvis jeg ikke rekker å trene en dag, for da kan jeg ta det igjen dagen etter. Tre økter i uken får jeg til fint uten problem!

Jeg har en jobb der jeg jobber mye i perioder, og mindre i andre. Jeg har i teorien vært i full jobb siden Max var noen få måneder gammel. Da hoppet Nicklas gladelig inn i permisjonstilværelsen. Men jeg har ikke hatt 8 timers dager og tørket svette av pannen når dagen er omme. Jeg har jobbet, som nevnt før, når muligheten har bydd seg og ellers satt utrolig stor pris på det faktum at vi begge har vært hjemme og såpass tilgjengelig for barna våres. Det er en luksus få kan unne seg! Jeg jobbet meg opp til den muligheten og fleksibiliteten før jeg fødte Max, og roet ned med god samvittighet etter at han kom til verden - og nå har jeg igjen brettet opp ermene og jeg kjenner hvor mye energi jeg får av det! Jeg elsker møtene, menneskene, utviklingen, resultatene - og ikke minst følge teamet på deres vei, fra start til mål. Det er den mest givende og varierende jobben jeg har hatt, og jeg vet at her vil aldri min utvikling stagnere. Jeg får muligheten til å forme dagene som jeg vil, utvikle meg og lære nye ting hele tiden. Det passer supert for en rastløs person som meg - og jeg elsker det!

Jeg har så mye jeg vil dele med dere. Vår siste dag i New York, resten av bryllupsfesten - hvordan gikk egentlig brudevalsen? Og ikke minst mer fra vår hverdag, huset, oppussingen og framtiden. Hva er mine planer? Håper dere vil fortsette å følge meg, til tross for at jeg titter innom noe sporadisk. Legg gjerne igjen en hilsen, så sees vi igjen veldig snart :)

2 kommentarer:

Anonym sa...Hei,veldigt kjekt å lese bloggen din😊Synst du virka superkjekk og flink😊

Monica Jensen sa...

Tusen takk <3 Det var innmari hyggelig å lese! Klem til deg!