torsdag 30. november 2017

Sesongens sko // Varme og fine

//Annonse //Samarbeid med Footway

Får vi jenter egentlig nok sko? Jeg skal møte vinteren varm med noe kledelig på føttene, for nå er sesongens sko og skoletter på plass, og jeg gleder meg til å ta dem i bruk fremover til både hverdags og fest.


Jeg har lenge savnet et par svarte vintersko. Jeg har en del møter i forbindelse med jobben, og da er det ikke alltid det passer seg å dukke opp i beige vinterstøvler. Jeg har derfor sett etter et par som er varme, nette og fine å se på. Disse kravene føler jeg at dette paret oppfyller. At de er myke og gode å ha på føttene er et stort pluss, for det er ikke en selvfølge med vintersko. Jeg opplever de fleste som tunge og harde, men det gjelder ikke disse. Perfekte vintersko til hverdagsbruk!

Merke: Duffy. Dette paret finner du her.

Jeg har alltid hatt sansen for skoletter med høy hel, men har savnet noen som holder føttene litt varme. Disse skolettene er klassiske, det er et tynt vinterfor inni og de oppleves derfor som både mykere og varmere på føttene. Jeg elsker designet, og falt pladask for dem! I tillegg er helen på 5,5 cm en perfekt høyde til både hverdags og fest. Det er også en høyde som passer ypperlig med mine 170 cm. Disse kommer til å bli godt brukt!

Merke: Sixtyseven Dette paret finner du her.

Begge skopar er fra Footway, som er en online skobutikk. De leverer til 11 ulike land, og her finner du mange forskjellige merker, stiler og typer. Det beste av alt er at forsendelsen er utrolig rask og handleopplevelsen er super - for man kan handle fra sofaen, noe jeg trives bedre og bedre med. I en hektisk hverdag er det både lettvint og effektivt å kunne klikke varer hjem til sin egen postkasse. 

Ta deg en titt og se om du finner deg noen favoritter. Kanskje også et ønske til årets julefeiring? :)

1 kommentar:

Fru Jacobsen (@frujacobsenno) sa...

Jeg fikk også sko derfra i går. Og er super fornøyd. Men hvordan tar du slike nydelige bilder av dine egne ben?