mandag 20. november 2017

Å føle seg verdsatt

Tenk at jeg for fire år siden sto ved et veiskille, der jeg hadde valget om å fortsette nedover Nav sin smale sti eller ta sats og gå for mine drømmer? Alternativet for meg var å satse på direktesalg. Jeg er åpen for det meste, jeg forstår at arbeidsmarkedet forandrer seg og jeg har alltid hatt øynene åpne når det gjelder direktesalg og deres muligheter. Jeg ser på det som en genial arbeidsform! Jeg har sett en rekke presentasjoner fra ulike selskaper, men timingen var altså rett for meg i august 2013. Da valgte jeg å satse på et selskap som hadde produkter jeg var helt avhengig av i min hverdag. Jeg forelsket meg først i produktene, så i bransjen og deretter i selskapet jeg nå er en del av - som jeg har fått lov å samarbeide med i over fire år. 


På lørdag var det tid for Direktesalgsforbundet sin årlige fest på Grand hotell. I år var jeg en av forhandlerne som var med å representere vårt selskap; Forever Living. For meg var dette en ære, for jeg er så stolt av produktene våre, markedsplanen vår (jeg har jo som sagt sett nærmere på en del ulike markedsplaner, og kan konkludere med at vår er den beste) og ikke minst alle de herlige menneskene jeg får lov å jobbe med - både på og utenfor kontoret vårt i Gøteborg. 


For anledningen fikk jeg hotellovernatting på Grand hotell påspandert av Forever Living, men siden Nicklas skulle på julebord med håndballaget i Ski og Teo hadde håndballcup tidlig søndag morgen, fikk jeg hotellovernatting i Ski i stedet for. Da fikk jeg sove med mannen min og var i tillegg lett tilgjengelig den Søndagen. Taxi tur/retur fikk jeg også påspandert. Jeg har aldri før hatt en jobb der jeg føler meg så til de grader satt pris på. De får meg til å føle meg spesiell - kun fordi jeg gjør jobben min. Jeg får anerkjennelse, klapp på skulderen, heiarop, reiser og opplevelser - kun fordi jeg gjør jobben min. Å føle seg verdsatt på jobb mener jeg er en viktig faktor for å trives!

Takk for en super helg, mine flotte kollegaer! Nå skal jeg straks krype ned på kontoret mitt for et planmøte over skype med en relativt ny kollega av meg. Det blir stas! Lag deg en god kveld :)

Ingen kommentarer: