mandag 21. mai 2018

Folk er så negative


Jeg har vært på mange kurs og foredrag de siste årene. Jeg elsker å få slike inputs i hverdagen. Stadig lære nye ting, og ikke minst få nye verktøy og hjelpemidler slik at jeg kan skape meg den hverdagen, det livet og den fremtiden jeg ønsker for meg og mine. Altså, vi lever bare én gang. Jeg vil gjøre maks ut av mitt liv, slik at jeg ikke sitter der som gammel og grå og angrer over tapte muligheter, sjanser jeg ikke tok, livet jeg ikke tillot meg selv å leve. Nei vet du hva, sett deg selv i førersetet og ikke la deg selv bli for påvirket av andres meninger og negative holdninger. For let´s face it; de fleste er så sykt negative uten å innse det selv. Jeg blir så innmari påvirket av det. Det blir vi alle. Det er derfor det sies at man blir summen av de fem menneskene man tilbringer mest tid med. Det er også derfor viktig å gå litt inn i seg selv og tenke over hvordan man selv oppfører seg, hva man sier og ikke minst utstråler, for du påvirker dine barn, deres humør og deres fremtidige tankegang ved å være deg. Vil du være negativ eller vil du være positiv? Slutt å fokuser på utfordringene. Fokuser i stedet på løsningene. Slutt med krisemaksimeringen. Slutt med å ta alle sorger på forskudd. Jobb heller med deg selv for å lære deg det motsatte. Jeg sier ikke at det er lett, men det er verdt det. For min del hjelper det meg enormt å dra på kurs og forelesninger med inspirasjonscoacher-og gründere. De minner meg alltid på hva jeg står for og hvordan jeg ønsker å være som person!

Så mange suksessfulle mennesker sier at det er 80% mindset og 20% action som gir dem den suksessen de har oppnådd i dag. Det høres sprøtt ut, eller hva? Men det er faktisk fakta! Jeg har flere ganger fått spørsmål om hvordan jeg jobber, hva jeg gjør og hvordan jeg har klart å oppnå det jeg har gjort de siste 4,5 årene. Jeg kan gi deg alle svar på hva jeg gjør og har gjort, men det er mitt mindset som har tatt meg hit jeg er i dag. Heldigvis har jeg også løsninger, råd og sabla gode tips på hvordan du kan endre ditt mindset slik at du kan oppnå det samme. Det er mye av det jeg jobber med nå. Komme med løsninger og veiledning til hvordan mennesker kan oppnå sine mål ved å gjøre som meg, men på sin måte. Hvis de er åpne for det. Det brenner jeg for. Sånn virkelig! Jeg skulle ønske alle mennesker fikk oppleve å jobbe med noe de brenner for..

Jeg har alltid visualisert meg fremtiden min. Hvordan livet mitt skulle se ut når jeg ble voksen. Det har jeg gjort fra jeg var bitteliten. Jeg visste at livet mitt skulle være sånn som nå. Ikke i detalj, men det skulle innebære eget firma, frihet, fine reiser, hvitt stort hus, nye biler, trygghet og tid med barna mine. Mine tre barn. Jeg ante ikke hvordan disse tingene skulle falle på plass, men jeg visste at det ville skje. One way or another! 

Hva hvis du kan lære deg å styre tankene dine, slik at du i underbevisstheten din kan skape det livet du ønsker å leve? For det er mulig. Det høres kanskje sprøtt ut, men så mange kan bekrefte at det faktisk fungerer. Du vil automatisk gjøre noe annerledes daglig som vil være med på å forandre livet ditt i den retningen du ønsker. Jeg elsker det!

1 kommentar:

Lillian www.sognafaret.no sa...

Så sant så sant. Alt for mange som bare dilter etter alle andre og tror at da blir livet bra. Så flott å se at det er andre som også har skjønt at en må ta ansvar for eget liv.