lørdag 19. mai 2018

Virus


Pinsehelgen! Denne helgen har vi sett fram til, for nå er vi endelig tilbake på hytta i Son. Et magisk sted der skuldrene senkes med flere hakk, barna er stort sett bare fornøyde og viser at de elsker friheten de har her, og så må vi ikke glemme den fantastiske utsikten da. Den er helt amazing!

Vi reiste hit sent på kvelden 17.mai, og nå føler jeg meg endelig litt bedre, sånn at jeg kan nyte siste del av Pinsen med familien. Sent onsdag kveld så følte jeg meg brått dårlig. Piggtråd i halsen. Jeg våknet opp på nasjonaldagen og kjente at det verket i hele kroppen, men klarte heldigvis å holde det i sjakk gjennom dagen med smertestillende. På fredag morgen våknet jeg opp på hytta og hadde så vondt i halsen og kroppen at jeg visste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Det ble en legetime litt utpå dagen, med beskjed om at det bare var et virus, og et håp om at det ville snart gå over. I dag føler jeg meg heldigvis bedre. Litt groggy i halsen og vondt i hodet, men jeg er oppegående og overskuddet er på plass. Jeg har faktisk ikke hatt vondt i halsen siden jeg opererte mandlene som 19 åring, så jeg ble helt satt ut når jeg kjente piggtråden vokse i halsen. Hadde helt glemt hvor slitsomt det er, haha!

Nå krangler ungene, vi skal videre til Son sentrum for å handle inn mat og litt senere i dag får vi besøk av noen venner. Kanskje blir det skalldyrsaften? Her får man kjøpt helt ferske reker og krabber på brygga i Son, mmm. Jeg får slenge meg rundt før de to eldste ungene tar livet av hverandre. Det er kort vei mellom hat og kjærlighet her i perioder ;) Vi ses!

Ingen kommentarer: