torsdag 14. juni 2018

Female power

Har du noen gang kjent på en skikkelig "girlpower"-følelse? Jeg elsker den følelsen! Jeg digger damer som tør å skille seg litt ut, stå opp for sine meninger, sette seg hårete mål, jobbe hardt og rett og slett kicke ass! Jeg elsker når vi damer kan støtte hverandre, heie på hverandre og bygge hverandre opp. Løfte hverandre som både ledere og forbilder, for det er virkelig på tide at vi kvinner kommer mer på banen. Vi er gode nok, vi kan klare alt vi bestemmer oss for og vi kan sørge for å gjøre en forskjell. The female power skal man ikke kimse av!


I går tilbrakte jeg dagen med fire kollegaer. Når fem damer med ambisjoner og en positiv attitude møtes - ja, da må det bli bra! Damer som tar vare på seg selv, som sitter på masse kunnskap, som sprer glede, drømmer stort og smiler enda større. Altså, takk for en fantastisk dag! Sånne dager gir meg energipåfyll til tusen! Jeg er så glad for at jeg kan omgåes sånne mennesker. Vi trenger alle sammen en dose girlpower i livet vårt, men det ramler ikke ned i fanget ditt uten at du bestemmer deg for det. Dessuten blir man som de man omgåes. Derfor er jeg veldig takknemlig og glad for de fine damene jeg tilbringer min tid med, både i jobbsammenheng og privat ❤ 


Min rolle som mamma kommer alltid først, men jeg tror også det er lett å bli litt fortapt i mammarollen. Fra første stund har jeg elsket å være mamma. Det var min største drøm fra jeg var bitteliten. Allikevel har jeg hele tiden vært bevisst på at jeg er mer enn bare en mamma. Jeg er jo først og fremst Monica, og for at Monica skal kunne være en god mamma så må jeg ta vare på meg selv. Jeg må ha tid med venninner. Jeg må sørge for positivt påfyll i hverdagen min. For da blir jeg en gladere, mer tilfreds og tålmodig mamma. Det gagner alle på hjemmebane. Samtidig så håper jeg at mine barn blir inspirert på veien, slik at når de selv blir voksne så vil de ikke glemme seg selv og sine drømmer. Jeg håper de vil våge å satse, jobbe målrettet, forstå at de er gode nok, ta vare på seg selv og nyte flere sider av livet. For livet er så himla bra, hvis man bare tillater det. Jeg er så glad for erfaringene jeg har med meg i sekken. Kunnskapen og verktøyene jeg har fått gjennom jobb. Alle menneskene jeg har møtt og fått bli kjent med. Jeg vet at alt dette vil gagne mine barn i deres oppvekst, og det opplever jeg som en stor trygghet. Så selvom jeg er mor til to sønner og en datter, så vil jeg spre litt girlpower videre til disse gutta mine også. De trenger det dem og!

Hva gjør du i hverdagen din kun for deg og hvordan fyller du på med ekstra positiv energi? ❤

Ingen kommentarer: