fredag 1. juni 2018

Make it simple

Åh, deilige arbeidsdager som bare gir deg så mye glede, inspirasjon og power! 


Nå er det jo ingen tvil om at jeg elsker jobben min, og noe av det jeg setter mest pris på i min arbeidshverdag er at jeg kan velge selv hvor sosial jeg skal være. Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap, og jeg trenger mye alenetid. Det er derfor utrolig digg å kunne krype sammen i sofakroken med Mac´n i fanget eller gå en tur med positivt mindset på ørene. Samtidig setter jeg utrolig stor pris på det sosiale, for det er med kollegaene mine jeg henter inspirasjon og ny giv. Vi har flere årlige eventer. Noen mindre, mer intime eventer for teamet, og noen større for alle forhandlere i Norge og Skandinavia. Neste år "hoster" det Skandinaviske kontoret alle forhandlere fra hele verden i Globen i Stockholm, for vårt årlige event, Global Rally (det var global rally vi var på nylig i Dallas). Det kommer til å ta helt av!! Av og til er det allikevel godt å samles i mindre grupper slik at man kan bli ordentlig godt kjent med hverandre. Jeg har fått venner for livet gjennom jobben min, og jeg vet jeg kommer til å få mange nye venner de neste årene, og det er på slike dager man virkelig får bli kjent med hverandre. Hjemme, rundt kjøkkenbordet, eller som jeg inviterte til; en arbeidsdag i hagen med noe godt å tygge på. Som vi koste oss!


Jeg var redd for at jeg ikke klarte å fullføre denne dagen, med tanke på at kroppen ikke spiller helt på lag for tiden, men så slo det meg; her kommer verdens mest joviale gjeng med de største hjertene. Trenger jeg hjelp til noe, så får jeg det. Dette er ikke noe problem - og det viste seg at jeg hadde rett. Jeg serverte en frisk salat med stekt spekeskinke, oliven, frukt og bær, ost og kjeks, så var det litt sånn "forsyn deg selv og føl deg som hjemme"-stemning. Dagen ble tilbrakt ute i hagen på pikniktepper. Vi fikk først og fremst bli bedre kjent med hverandre, men vi pratet også en del om målene til hver enkelt fremover, og jeg ga tips til hvordan disse målene kan bli oppnådd. "Make it simple" er mitt motto, og jeg mener at denne jobben er sabla enkel hvis man ikke kompliserer alt, men først av alt må man forstå viktigheten av et positivt mindset. Det er derfor denne jobben gir en så enorm positiv utvikling, for du lærer ikke bare nye ting, blir en bedre menneskekjenner og får muligheten til å bygge opp en karriere jobbende hjemmefra - du får også en personlig utvikling med på kjøpet, som har i hvertfall gjort meg til et bedre og rausere menneske. 


Det var en fantastisk dag, som jeg absolutt har planer om å gjenta igjen snart! Nå skal jeg ta meg en dusj, før jeg drar videre til Ski. Jeg skal levere litt varer, og så står litt selvpleie på timeplanen min. I enkelte perioder så trenger man litt ekstra pampering, og jeg gjør virkelig det nå. Senere i dag skal jeg til legen - igjen. Jeg har visst blitt fast inventar hos dem, og nå tar jeg det nærmest som en selvfølge at jeg blir invitert på julebordet deres som "årets pasient". Jeg har ikke vært hos legen på mange år, men med tre barn og mye som har skjedd det siste året, så føler jeg nesten at jeg løper ned døra der. Når jeg kommer i dag så blir det vel litt sånn; "Neimen hei, Monica, hvordan går det med gikta?" "Åh, du vet, når man blir så gammel som jeg er så må man regne med litt svinn." Så henter vi kaffekoppene, dypper sukkerbitene oppi den svarte kaffen, og prater om krigen.... 

Lag deg en fin dag!

Ingen kommentarer: