tirsdag 5. juni 2018

Tvillinger


Tenk at vi allerede er inne i Juni-måned. Livet flyr så fort avgårde at det nesten er skremmende! Juni er ikke bare den beste sommermåneden, men det er også min bursdagsmåned. Ja, jeg er en sucker for bursdager, så jeg har gitt meg selv en hel måned ;) Å ha bursdag nå kontra da jeg var yngre er naturligvis ikke det samme, men jeg liker å bli gjort litt stas på på akkurat denne dagen, og de seneste årene har Nicklas endelig forstått det, så nå byr jo dette alltid på en dag med ekstra kos - til tross for at jeg stort sett feirer dagen i Gøteborg med møter. Tall er bare et tall, og jeg føler meg fortsatt ikke en dag eldre enn 22, så enn så lenge stresser jeg ikke over at jeg nå skal feire 27 års dagen min for femte gang! 

De som blir født fra 21 mai til og med 21 juni er en del av Tvillingens tegn. Ja, mange fnyser av det, men jeg synes det er kjempegøy. Spesielt siden jeg kjenner meg og barna mine så utrolig igjen i stjernetegnenes beskrivelser. Leser man om Tvillingen, så leser man om meg - på godt og vondt. 

Temperamentsfull, filosofisk, intelligent, rasjonell, effektiv, utålmodig, rastløs, snakkesalig, barnslig og useriøs

Tvillinger er sannsynligvis det mest rastløse av alle tegnene. De fleste har problemer med situasjoner som er fastlåste. Tvillinger vil ha bevegelse for bevegelsens skyld. De vet mye om mangt, men veldig få av dem er fullkomne eksperter på ett område. Det er fordi tvillingen er veldig nysgjerrige, og derfor er de også smarte. Når du spør mye og ofte så har du etter hvert mange knagger å henge opp kunnskapen på, men de er for rastløse til å sette seg ned og studere ett tema i flere år.

Tvillinger er også veldig kjappe i hodet. Planeten deres -Merkur- fyker rundt solen på under en måned, og er således sprinteren i solsystemet vårt. Tvillingen er likeså det kjappeste av alle tegnene. De har det i kjeften også, dette tegnet. Og de som ikke ordlegger seg verbalt, har det i pennen, eller på tastaturet. Veldig mange tvillinger er gode skribenter. De av dem som er musikere er også like kjent for sangtekstene sine enn for musikken, tenk bare på Bob Dylan, Paul McCartney, Alanis Morisette og Prince.

Tvillingen er et dualistisk tegn. Det betyr at veldig ofte, så er tvillingen selv litt delt. For eksempel, så kan de være ett sted fysisk, men et annet sted mentalt. Nå som vi har fått iPhone er det med andre ord blitt mye enklere å være tvilling. De er ikke som fisken, som drømmer seg bort i en fantasi, nei de er faktisk mentalt bortreist. Dette kan også ha sammenheng med rastløsheten deres. Dersom de kjeder seg, er de raske til å vandre av sted i hodet sitt.

Tvillinger har ofte to av en ting. Mange har dobbeltnavn, eller så har de et kallenavn. Tegnet hersker også, astrologisk, over alt som det finnes to av på kroppen, men først og fremst lungene, hendene og armene. Dette er ofte de svake kroppsdelene til tvillingen også.

Kommunikasjon er tvillingens store misjon på jorden. Ofte har de et veldig nært forhold til mobiltelefonen sin, og alltid er de raffinerte i måten å bruke den på. Det er ikke det at de nødvendigvis snakker mye, men de snakker med teft for det å snakke. Derfor vil det alltid falle dem naturlig å velge den mest hensiktsmessige måten å avlevere en beskjed på. Formidling er deres ekspertise og kommunikasjonsverktøy er deres våpen. Ofte snakker tvillingen mer enn ett språk i tillegg til morsmålet, perfekt.

Tvillinger er svært tilpasningsdyktige og fleksible. De skal ikke nødvendigvis ha oppmerksomhet heller. De er mer å betrakte som budbringeren. De liker å være små og spretne og hoppe inn og ut der det skjer ting.

I kjærligheten har tvillingene fått rykte på seg for å være flørtete. Det kommer an på definisjon. Her mener jeg at man skal tilskrive deres enorme talent for å kommunisere riktig mye av æren. Når tvillingen er ute etter en annens gunst blir det formidlet fra hode til hode, og fra hjerte til hjerte via sms, flaskepost, brev, epost eller hva som enn passer best, og i de mest originale endinger. Noen ganger tvetydige, som tvillingen selv kan være. De binder seg ofte ikke før de er fylt 30, men det å finne sin livsledsager er et viktig prosjekt for dem. De leter jo etter sin tvillingsjel, ofte en refleksjon av dem selv, men av motsatt kjønn. Ikke at partneren skal være en variant av dem selv, nei tvillingen leter etter noen de kan sparre mentalt med, en tankenes ballkaster, noen de kan bryne seg på.

Tvillinger liker å være i bevegelse, og ofte er dette helt konkret i form av at de beveger seg mye rundt i verden fysisk, men som oftest dreier det seg om korte turer innenfor en dagreise fra hjemstedet deres. Siden det er såpass viktig for dem å være mobile har de ofte skaffet seg fremkomstmidler tidlig, eller så har de alle rutetabeller i hodet eller i telefonen. Noe av det som irriterer en tvilling mest er når kommunikasjonen går i stå, for eksempel i trafikken eller på internett.

Hvilket stjernetegn er du?

1 kommentar:

Stine sa...

Haha, så gøy å lese!
Er bursdagsentusiast selv, så skjønner godt at du utvidder dagen med en hel mnd!

Jeg er selv Steinbukk, og synes det er megaspennende med horoskop og stjernetegn (til familiens store fortvilelse) Og Live er også tvilling så kjenner igjen mye av dette hos henne faktisk. Kos deg masse med bursdagsmåneden din Monica =)