Meg og familien min

Velkommen hit!

Jeg heter Monica Jensen og er født en sommerdag i 1987, i tvillingens tegn. Leser du om tvillingen, leser du om meg - på godt og vondt ;) Jeg flyttet for noen år siden ut på lændet, nærmere bestemt Tomter. Her bodde jeg i over to år alene med sønnen min, Teo - og trivdes med det. Livet som alenemamma var både hektisk og morsomt. Høsten 2011 møtte jeg Nicklas, som raskt tok meg med storm. Sommeren etter ble han en del av vår lille familie for alvor, og samme sommer fant vi ut at lille Mia var på vei - helt uplanlagt, men veldig ønsket. I 2016 ble vår lille familie til en stor familie bestående av fem familiemedlemmer, for i 27.01.16 var vi så heldige at Max kom til verden. Nå føles familien vår komplett og lykkelige er vi for det!

En kjapp oppsummering av livet;
Kjøpt hus og totalrenovert det. Flyttet inn i Mai 2016. Jeg jobber hjemmefra og har bygget opp en stor karriere innenfor network marketing, der jeg hjelper likesinnede med å bygge opp en karriere jobbende hjemmefra. Nicklas jobber med logistikk i Grundig og som håndballagent. Han har signert flere spillere og funnet gode klubber til dem, og det er både spennende og gøy å følge hans reise. Vi giftet oss 19.08.2017 på Støtvig hotell på Larkollen. Det var en magisk dag med venner og familie. Ellers nyter vi livets gleder og utfordringer med våres tre barn, Teo, Mia og Max. Eventuelt prøver å holde hodet over vann i dette sirkuset kalt livet ;)

Er det noe dere lesere lurer på er det bare å sende meg en mail: mon_jensen@hotmail.com eller legge igjen en kommentar. Til sist, TUSEN TAKK for at akkurat DU tar turen innom siden min. Det setter jeg enormt pris på ♥


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er kanskje på tide å endre på den delen om tredjemann? ;) *ler*

Véronique sa...

Du må legge inn lille M her ;)