onsdag 7. juli 2010

Gutten i mitt liv =)

Sånn så min lille skatt ut da han kom hjem fra barnehagen i dag. Han var en tiger/katt/bamse/mus. Verdens fineste, vel og merke. Utrolig at de fikk han til å sitte stille mens de malte han. Jeg er imponert.

Deretter ble det middagsspising, som gikk over til en aldri så liten sommerklipp. Det trengtes følte jeg. Det skjedde selvsagt ikke uten hylgrining, kaste seg rundt i høystolen sin, få munnen full av hår og generelt lage dårlig stemning. Heldigvis var det fort glemt så fort badekaret var fylt opp og det var tid for vannlek.
Da vi var ferdig med badet var det tid for å sjekke ut den nye sveisen. Mor skulle leke paparazzi og ta bilde av mesterverket sitt (mesterverkene sine faktisk: pen gutt + hårklipp). Det var noe vanskelig å få til blinkskuddet i og med at Teo var mest opptatt av å støvsuge for mammaen sin. Flink gutt. Vel, jeg synes resultatet ble ganske bra, spesielt med tanke på at klippen tok 1 minutt og 20 sekunder. Mye bedre enn forrige gang. Eirik blir nok ikke like oppgitt denne gangen.
Og så var det tid for sengen. Det skjer vanligvis knirkefritt for seg. I kveld derimot har vi valgt heller å klikke i vinkel. Vil ikke ha smokk, vil ikke ha flaske, vil ikke at mamma skal lese bok og vil hvertfall ikke at mamma skal synge (kan ikke skjønne hvorfor?). Det eneste vi vil er å gråte og rope "neeeeei". Hyggelig avslutning på en ellers så fin dag! Jeg tror nok det er en liten gutt som er en smule overtrøtt ;)

Straks han har sovnet skal jeg legge meg godt til rette i sofaen, og nyte litt fred og ro for første gang siden i går kveld. TULLA. Så klart skal jeg ikke det. Hvem har tid til det?! Er bare pensjonister og studenter som har tid til sånt! Jeg skal vaske leiligheten, i mangel på bedre ting å gjøre - det trengs, med tanke på at jeg faktisk ikke husker sist jeg vasket den (rimelig uvanlig når det kommer til meg!). Jaja, straks helg dere. Meldt fint vær. Da blir mor glad som skal på flatfylla (neida!) og Teo blir glad som skal kose seg masse med pappaen sin =) Tudelu!

1 time senere: Teo har endelig sovnet,og dette innlegget kan publiseres. Nå skal jeg rydde og vaske - men vil ikke vil ikke vil ikke!

4 kommentarer:

Véronique sa...

Så fin han var på håret:)

Monica Jensen sa...

ja,det ble ikke så værst. litt hakkete her og der, men det er jo litt av sjarmen? hehe. tusen takk :)

Hanne sa...

søte bilder av en nydelig gutt :)

Monica Jensen sa...

tusen takk, vennen :)