mandag 5. juli 2010

Hyttetur og Idyll

I går kveld kom Teo og jeg hjem fra en kjempe koselig hyttetur på Kråkerøy – hytta til foreldrene til Hanne. Der har vi vært siden fredag, og vi har bare kost oss fra morgen til kveld.
Vi reiste fredag etter jobb. Jeg stoppet innom Christer og plukket opp han og Emilie, før vi dro videre for å møte resten av gjengen. Vanligvis bruker man maks et par timer fra start til slutt, mens vi brukte over 3 timer. Sånn kan det være med småbarn på tur – litt vanskelig å beregne tiden. Da vi hadde kommet vel fram med bilene måtte vi gå et lite stykke til hytta, som vanligvis tar ca ett kvarter. Vi brukte 1,5 time. HE HE. Martin og Christer tok seg av det meste av bæringen, inkludert vognen (som ikke var bare bare gjennom skog og over fjell), mens Hanne og jeg tok oss av litt bæring og unger – som i grunn resulterte i mye bæring av de to minste, for de var ikke villige til å gå hele veien (men for all del, de overrasket absolutt). På et tidspunkt hadde jeg Teo på 12 kilo på ene armen og Milla på 10kg på andre armen. Ja, tvillingmammaer får lange armer kan jeg svare dere på ;) Men vi kom oss frem til slutt, med godt humør i behold. Resten av kvelden gikk med til legging av barn, skravling og kveldstur nede ved vannet. Koselig =)
Dagen derpå startet tidlig, med glade barn og småtrøtte (men fornøyde) ”voksne”. Dagen gikk med til blåbærtur, vassing/bading i sjøen, masse lek og moro i plaskebassenget, og grilling av pølser med de små før de ble lagt for kvelden. Da brukte vi resten av kvelden på grilling og spilling. Christer vant overlegent i ”Kortskalle”, mens jeg kom på en god andre plass. Man kan vel si at Martin tapte overlegent – men med et stort smil. Det var en morsom kveld, som resulterte i mye latter =) Hanne og jeg prøvde oss også på et nattbad i sjøen. I og med at det regnet sidelengs var jeg så godt som super nedkjølt bare av gåturen ned til stranda, så jeg sto der med halen mellom beina og lekte kylling, mens Hanne (som fortsatt var overopphetet på grunn av en snart ferdigstekt bolle i ovnen) hadde fortsatt behov for et bad – frem til vi så hvor mørkt det faktisk var i vannet OG kom på at det faktisk kunne være brennmaneter der. Hanne valgte i stedet å kjøle seg ned i regnet. Tror det funket bra det også – dog sikkert ikke like morsomt =)
Søndagen gikk med til vannkrig, bading i plaskebasseng, filmtitting og utpakking av hytta. Det var en kjempe koselig helg, som jeg gjerne gjentar igjen. Det var heller ingen tvil om at Teo digget å være en hel helg sammen med Emilie og Milla =)

Takk for turen, folkens ♥