mandag 5. juli 2010

Langt sexy hår

Jeg er allerede dritt lei mitt alt for korte hår som det er helt umulig å gjøre noe med. Hver dag forbanner jeg det, og river litt i det i håp om at det skal vokse litt fortere. Hvis noen lurer, det hjelper ikke stort. Ikke kan jeg ha det i strikk heller, for det er rett og slett for kort - over alt. Jeg vil så veldig gjerne ha langt hår igjen!

Nå har jeg tittet litt på hairextension på nettet. Skal man gjøre det hos en frisør koster det opptil 7000(!) kroner. Det er jo en hårreisende sum! Skal man bestille det online og gjøre det hjemme, ja, da kan nok resultatet bli noe elendig.. Been there, done that, for å si det slik....

Så om noen vet om en frisør som trenger en hårmodell som hun kan..tja, la oss si..teste ut hairextension på - rop ut! Jeg stiller med GLEDE opp!! =)

5 kommentarer:

Marianne sa...

Hei :) Ei bekjent av meg tok extension på en salong som heter noe med afro et eller annet.. ( hehe , ikke beste beskrivelsen) men den ligger ved gunerues senter på Oslo s. Resultatet ble kjempe bra ihvertfall på henne, og jeg tror hun betalte omlagt 800kr... ( det avhenger jo av hvor langt man skal ha det, og hun valgte å ha veldig lang!) Om du googler så kanskje du finner stedet:)

Hanne sa...

Mitt forslag: Ta deg en tur til Thailand og gjør det der! Det koster nesten det samme (flybillettene) og jeg betalte omtrent 800kr for å ta det der.. Kanskje det er billig i Amsterdam?

Monica Jensen sa...

Marianne: oi,takk for tipset,det hørtes jo helt utrolig ut! må google litt :)

Monica Jensen sa...

Hanne: problemet er jo at jeg ikke har de pengene i det hele tatt da, hehe.. tja,kanskje det er billig i amsterdam.. men har kun to dager i amster,og da vil jeg ikke prioritere hår..finner nok en annen løsning,håper jeg :D

Veronica:o) sa...

Hun over her tror jeg mener Bobbys Frisør.. Men tror du må betale mer enn 800, da en pakke der også koster 500 kr for 25 stk.. Det er ekte hår da.. Kan jo hende hun venninner til hun over her ikke satt på ekte.. Da er det jo mye billigere :o)