onsdag 7. juli 2010

Treige mannebeist

Kjører man mot jobb før klokken åtte er det som regel grei flyt i trafikken fra Tomter til Siggerud. Folk holder en grei fart og alle er like ivrige på å komme tidsnok frem til jobb. Drar man derimot etter klokken åtte kan det være et lite mareritt å kjøre bil. Da er det de menneskene som ikke har noen jobb som er ute å kjører - de som bare kjører rundt uten mål og mening (skulle man tro). Et sånt treigt mannebeist havnet jeg bak i dag!

Han lå i ca 10 km/t på alle svingete veier,der det er helt umulig å kjøre forbi. Mens da man endelig kom på en åpen slette og jeg hadde store planer om å kjøre forbi, DA gasset han på som en annen tulling mens han lo høyt "mohahaha". Sånne mennesker irriterer meg. Hadde jeg hatt et snev av temperament i meg(?) så hadde jeg vist han fingern! *tøff*

Da må man bruke teknikken: telle til 10 hundre ganger og sette musikk på fulle guffe og tenke "happy thoughts". Jeg har blitt rimelig flink til det etter 5 år med lappen..... Jeg lar det bare gå utover vodoo dukka mi i kveld jeg. Den som ler sist, ler best!

4 kommentarer:

JulieST sa...

Haha, du skriver så morsomt!
Men jeg skjønner hva du mener! Når jeg er ute å lærekjører så er det, en sjelden gang, akkurat det samme som skjer. Da blir det bare banning og steiking i bilen :P

Hanne sa...

hmmm.. bare en liten overfornuftighet herfra; kan det være han var redd i svingene og derfor tok det rolig der, og gasset på når han følte seg tryggere? ;)

Monica Jensen sa...

Hanne, nei, selvfølgelig var ikke det tilfellet. han gjorde det kun for å irritere meg ;)

HE HE!

Men seriøst. Han skjønte at jeg ville kjøre forbi,og da gasset han såå sinnsykt på - type i 340km/t plutselig!

Monica Jensen sa...

PS: har du ikke tenkt til å føde snart? jeg vil lukte på søte bebisgutten deres <3