onsdag 29. september 2010

Kald på tottelotten!

I går fikk Teo og jeg kjøpt nye viking goretex sko til han. Akkurat like som de vi hadde i fjor. Vi var så fornøyde med dem. De jeg kjøpte i fjor kunne jeg forsåvidt spart meg for, for de ble lite brukt. Han gikk for det meste i stonz i fjor, da den ferske løper'n nektet å ha på seg noe annet.. 

Så jeg tenkte derfor å selge dem i år, om noen er interesserte?! Lite brukt, viking goretex sko, svarte, størrelse 21! Send meg i såfall en mail =)

Jeg for min del har funnet frem vinterskoene mine, og allikevel er jeg kald på tottelottene. Jeg synes vinteren kommer tidlig på besøk i år. Straks må vinterdekkene på, og jeg må huske å fikse steinspruten før ruta sprekker. Har sagt det til meg selv hver eneste uke siden juli - nå begynner det å haste litt...

Gleder meg til istapper i nesa, en bil med startproblemer, såpeglatte Tomter-veier, sykdom og det som følger med kulda..! Vi får vel krysse fingrene for 30 minus i år også, vel...?? Jeg tror jeg er et sommermenneske gitt, bortsett fra jula da.. Desember er en fin måned! 
I år blir nok Desember måneden ekstra spesiell ♥

Ingen kommentarer: