søndag 24. oktober 2010

Action fra morgen til kveld!

Jeg elsker å ha mye på timeplanen. Da rekker jeg ikke å kjenne på hvor trøtt jeg faktisk er. For ja, når man er dum som et stykke brød og legger seg sent, for så og bli vekket rimelig tidlig blir man trøtt. Rimelig logisk det,men lære? Næh...
Vi har hatt en fantastisk helg i hvertfall. Fullt opp med besøk, trass, latter og gode venner!

I går møtte jeg gamle "barselgjengen" min, som består av 5 mammaer, 2 søte små jenter og 3 bøllete gutter. Vi hadde en felles 2års feiring, med en gave til hvert barn, pølser og kaker. Kasper og Teo, som er godt kjent, holdt sammen stort sett hele tiden. De løp rundt med hver sin rosa barnevogn og fant på bøllestreker. Anka og jeg rekker liksom aldri å kjede oss når disse gutta våres er sammen ;)
Jeg følte plutselig at vi var rett tilbake i permisjonstiden - bortsett fra at nå er ungene noen hakk mer aktive da, og litt større ikke minst. En utrolig hyggelig feiring!

Deretter gikk turen videre for å feire kusina mi som ble 25 i går. Hun var monsterfyllesyk, så busdags"barnet" ønsket seg vel heller rett i seng, men vi andre koste oss da. HE HE. Vi fikk servert deilig tapas. Jeg elsker tapas, så det var midt i blinken!!
I dag har vi tilbrakt mange timer på Østfoldbadet med Hanne, Martin, Milla, Live og Jesper. Det var knall på en ellers så kjedelig søndag. Ungene storkoste seg i vannet, og hadde ikke Teo hatt øyer så hadde smilet gått rundt. Han er vill i vannet. Hopper fra kanten, skal "klare selv" der ikke engang jeg kan stå (og klarer selv faktisk), dykker (jada,hodet mer under vann enn over), og er generelt tvers igjennom lykkelig når han får tilbringe tiden sin i vann! "Baaaadiii" (bade) hører jeg den gutten rope daglig ;) Vi tok også vannsklia. Mange ganger. Jo fortere, jo bedre. Han hylte av latter da vi hadde så stor fart at jeg omtrent mistet kontrollen og vi føyk rundt i "røret" som to gærninger. "Meeer" ropte han etter hver tur. Han er i hvertfall ikke redd av seg da =) Mammaen hans hadde det ganske så gøy hun og. Herlig å tilbringe sånn tid med Teo, der alt er på han sine premisser og han kan gjøre det han liker best. Å se han smile og le smelter meg helt. Et ektra pluss var at jeg også fikk kvalitetstid med noen av mine gode venner!

I ettermiddag har det vært ett stykk sliten gutt etter noen timer i bassenget, og ett stykk sliten mor. Jeg sovnet mens barnetv surret på tv'n og luringen koblet av med sjokolademelk. Nå sover han, og jeg sitter på min faste plass - her alene i sofakroken min! I kveld går the bucket list på TV, en veldig fin film. Så i kveld blir det filmtid!

I morgen skal jeg på kostymeshopping. Halloweenparty til helgen. Da har ikke jeg hatt barnefri på 1mnd, så jeg gleder meg til å slå ut håret litt med en gjeng med apekatter! Hvem vet, kanskje det faktisk dukker opp en apekatt? Man vet aldri på Halloween! Høhø!

Over og ut ♥

2 kommentarer:

Kjersti sa...

ååå!så koseligt!disse kjenner jeg igjen:-)kjempe herlige!

Monica Jensen sa...

ja,det var innmari koselig =)