søndag 31. oktober 2010

En vellykket kveld!

Vi er vel alle enige om at det ble en vellykket kveld. Alle hadde fantastiske kostymer, alle danset så gulvet ristet og alle drakk med begge henda. Det var med andre ord god stemning i huset til Hanne og Martin! =) Enkelte kjente man ikke igjen ved første øyekast engang, det gjør det jo hele enda morsommere!
Da jeg gikk inn døra hjemme hos Hanne og Martin så jeg ikke annet enn røyk og et blinkende lys. Det var iiiskaldt i gangen deres, og alt jeg hørte var skumle lyder og en dame som skreik hysterisk. Plutselig hørte jeg en ball sprette. Jeg tittet rundt meg for å speide etter Martin. "Hvor er han?! Og hvor skremt blir jeg nå??" Plutselig hoppet gutten fram fra under trappa med et stort balltre. Jeg tisset nesten i strømpebuksa. Allerede da visste jeg at det kom til å bli en morsom kveld!

Vi var så heldige og fikk låne belysning av onkelen til Hanne. Så på ett tidspunkt så det ut som red light district i stua deres. Lyset gjorde mye med stemningen, og huset var virkelig et gjennomført spøkelseshus!
Tusen takk til kjærestene mine (HEHE), Hanne og Martin, for at dere ordnet i stand til tidenes fest. Det er lenge siden jeg har deltatt på en fest med så mange morsomme ansikter, så mye dansing og ikke minst så mye latter og humor. Supert! Vingene mine overlevde ikke kvelden. Da folk begynte å tygge fjærene av meg så jeg vel egentlig det hele på som tapt, men det skulle vel egentlig bare mangle, i og med at jeg i hvertfall poket ut fire øyer i går med dem! ;)

Ingen kommentarer: