fredag 29. oktober 2010

Fyllesyk uten alkohol

Det er ikke hver fredag jeg våkner opp og føler meg fyllesyk. Jeg synes spesielt det er herlig å ha denne følelsene i dag, med tanke på at jeg ikke rørte én dråpe alkohol i går. Kanskje det er kroppen som reagerer på at jeg har fått hvilt meg litt, etter en noe stressende og lang uke. Vel, på tide og komme meg opp av sengen og riste denne følelsen av meg!
Straks kommer lillegutt til meg. Vi skal ut å trille tur. Han hadde ikke sovnet før ved midnatt i går, og grått og ropt etter mammaen sin. Så store deler av kvelden i går satt jeg med en klump i halsen, på tross av at jeg visste at han var i de beste hender. Han har jo verdens flinkeste pappa =) Så ja, derfor kommer de straks hit, så vi får kost og dullet litt. Nå har vi omtrent vært sammen 24 timer i døgnet den siste måneden, minus tre netter, så at han synes det plutselig er rart å ikke ha mamma 100% tilgjengelig er kanskje ikke rart!

Dere lurer kanskje på hvorfor jeg ikke er på jobb på en fredag? Vel, vikariatet mitt er over nå, siste lønn tikker inn i dag.. Så nå er jeg arbeidssøker igjen gitt. Ikke toppen av lykke det, men jeg får vel napp ett sted på tross av at det er lite med jobber ute nå - spesielt her i nærheten. Det ordner seg for snille jenter, selvom det av og til kan se litt mørkt ut.. Så; jeg løper snart på veggen! Jeg har ikke godt av å gå hjemme dagen lang. Jeg går ned i vekt, jeg blir (tro det eller ei) stressa av det (noe som igjen resulterer i et hjerte som banker litt sånn slitsomt/unormalt støtt og stadig - kanskje jeg bør sjekke ut det?), og i tillegg kan jeg møte på dager der jeg ikke prater med ett eneste voksent menneske i løpet av hele dagen - HEI sinnsykdom! Jeg vil jobbe, jeg vil tjene mine egne penger, jeg vil gjøre noe fornuftig på dagtid, jeg vil være stolt av meg selv! Jeg føler ikke at jeg er helt der om dagen....

Nå hørte jeg en bil stoppe opp utenfor her. TEO'N MIN!! ♥ Ha en fin fredag, tittere. I mine øyne er fredag kveld den beste!! =)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Leit å høre at vikariaten din er over :(
Jeg trodde at du fikk deg fast jobb hos Asko :(
Jeg er sikker på at du kommer til å finne deg en jobb uten problem....det er mange som trenger regnskapmedarbeider :)

Det blir i allefall rart å ikke se bilen din foran Asko lenger :(

God helg!!!!

Véronique sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.