fredag 22. oktober 2010

Innpåsliten traktorepisode

Drøbaksjentene satt godt plassert i sofaen min. Den hjemmelagde pizzaen var på vei gjennom fordøyelsessystemet, og vi pratet om våres spennende liv som består av en rekke menn, drama og babyskrik. Dere vet...

Plutselig dukker det opp en traktor utenfor vinduet mitt. Vælkommen til lændet, jenter! Det er jo ikke hver dag det kjører traktorer forbi vinduene deres i Drøbak mener jeg.. Traktor-Ola begynte å bli rimelig innpåsliten mens han "pløyde" åkeren. Altså, han kjørte omtrent på plenen min og parkerte utenfor vinduet mitt. Vi titter ut, og traktor-Ola lyste av begeistring. Jippi! Jenter! Der fikk vi øye på to gutter på ca 12-20 år som vinket iherdig til oss. Like etterpå forsvant dem, men etter et par minutter dukket de opp igjen - da hadde de med kompisen sin traktor-Åge. Plutselig var det to traktorer som sto plantet utenfor vinduet her, mens de tutet, blendet oss med flombelysning og vinket. Veldig diskré! Det var jo nesten ikke irriterende... Men vi må jo innrømme at vi lo en del, helt til vi begynte å tenke på hvor utrolig skrekkfilm-aktig det var. Da var det ikke morsomt lenger. De var jo på nippet til å parkere i stua mi!
Selvfølgelig våknet Teo. Han ville være med på festen som besto av lattermilde jenter (et par med blondt hår - Teo's favoritt) og ikke minst "taktoooor". Victoria tok på seg kjerringrollen, gikk ut på verandaen, og spurte hva slags klokkeslett dette var å pløye åkeren på. Etterhvert tok gutta til fornuft, og vente hjemover med halen mellom beina - bokstavelig talt!

Guri land.. Alle ønsker vel pubertale gutter i traktor hengende utenfor vinduet sitt! Der gikk min drøm i oppfyllelse veit jeg!

MEN, for en utrolig koselig kveld. Det var som om vi var tilbake på videregående igjen, der vi brukte store deler av dagen våres i kantina med skravling, latter og monge-faktorer. Herlig tid!  Tusen takk for en kjempefin kveld. Jeg gleder meg til neste gang - som ikke må bli lenge til!

Nå skal jeg trekke for alle gardiner, lade hagla og være forberedt sånn i tilfelle traktor-Ola og hans menn finner det for godt å dra på jente-jakt igjen. Her er det nemlig ingen jenter, her er det bare snart en overtrøtt (og da sur) mamma og en liten traktorfrelst pjokk. Oss tuller man ikke med!

God natt, tittere! =)

1 kommentar:

Véronique sa...

Haha.......jeg ler av gutta og traktorene ;)