tirsdag 5. oktober 2010

Klare for avreise!

Nå er jeg klar for å rømme. Det er akkurat hva jeg trenger nå. Rømme bort fra dritt, bekymringer og stress. Nyte livet - og ikke minst sol og varme. Derfor rømmer Teo og jeg til Portugal på mandag. Pappa er så snill og har invitert oss med på tur!! =)
Det blir fantastisk. Kjempevarmt er det ikke der nå, men norske sommertemperaturer kan vi nok belage oss på - og det er mer enn bra nok for meg! Vi skal bade, leke oss i sanden, spise god mat og kose oss!

Jeg gleder meg! ♥

3 kommentarer:

Schrøder sa...

Hei!

Mamma, Pappa og Henrikke er i Portugal nå - det er visst 26 grader og strandvær:) Håper alt er bra med dere! God tur og nyt varmen.

Klem fra Camila Therese.

Camilla sa...

Hei!

Skrev en kommentar isted, men vet ikke om den kom med. Prøver derfor på nytt; Mamma, pappa og Henrikke er i Portugal nå og det er visst 26grader og strandvær:) Håper for øvrig alt er bra med dere og ønsker dere en riktig god tur - nyt varmen!!

Klem fra Camilla Therese.

Monica Jensen sa...

oi,så deilig!! det høres helt perfekt ut! nå gleder jeg meg :)

Her går det opp og ned - men Teo og jeg koser oss :) Hvordan går det med deg? Si ifra hvis du vil møtes en dag. Teo og jeg (eller bare jeg) tar gjerne en tur inn til Oslo :)

stor klem