mandag 18. oktober 2010

Portugal, Algarvekysten, Lagos

Hei tittere,
Nå er vi tilbake etter en uke med sol, sommer og bading. Den siste uken har vi tilbrakt i Lagos. En liten fiskelandsby i Portugal. En liten landsby med trange gater, brostein og små intime restauranter og barer. Et utrolig koselig og fint sted. Et sted jeg gjerne kunne tenke meg å dra tilbake til. Jeg likte stemningen der. Jeg likte at menneskene var så hyggelige, maten så billig og at ingen slepte meg inn på hver eneste restaurant jeg trasket forbi.
Hotellet vi bodde på het Iberlagos. Et veldig stort hotell, med et kjempefint bassengområdet med utsikt utover havet. Leiligheten var stor, men ikke mye å skryte av. Renholdet var elendig. Følte meg mer møkkete etter en dusj på det badet, og det sier vel sitt. Heldigvis var været fint,så vi tilbrakte mesteparten av tiden ute - enten ved bassenget eller nede på stranda.
Stranden var kjempefin. En liten strand, med sandkorn som kjentes ut som sukker. Vannet var grønt og klart. Det var iskaldt, men det hindret ikke Teo fra å bade til leppene ble blå. Vi vasset selvsagt med han og var i vannet med han, så på ett tidspunkt lurte jeg på om beinet mitt hadde fått kuldeskader. Nei, jeg er ikke den tøffeste når det kommer til "kaldt" vann ;)
Nevnte jeg forresten at Eirik var med på turen?
Pappa sa jeg kunne ta med meg en, og da falt det naturligvis på Eirik. Han og Teo hadde ikke særlig med ferie sammen i sommer, så jeg visste at dette var noe Eirik kunne tenke seg. Lille lykketrollet var i lykkerus over å ha med både mammaen og pappaen sin på tur. En hel uke har ikke vi tilbrakt sammen siden det ble slutt i slutten av februar. Det gikk veldig fint, selvom det var et par ettermiddager vi begge tenkte "grrr". HE HE. Sånn er det jo =) Men det var trossalt veldig hyggelig å ha han med! Vi er jo gode venner, så derfor føltes det veldig naturlig!
Nå har luringen fått en fin og gyllen farge. Han kler det (han kler alt!) ;) Han sover søtt etter en lang dag med reising, lite søvn og mye stress. I morgen er det tilbake til barnehagen. Etter en uke på ferie har han blitt voldsomt mammadalt (vi snakker; sinnsykt mammadalt. Han hylte som bare det da jeg gikk på do på flyet i stad,og ga seg ikke før jeg satt trygt plassert i setet mitt med han på fanget igjen!), så jeg kan se for meg at det blir en tøff start i barnehagen i morgen. Jeg vet at det kommer til å gå fort over, så det skal nok gå fint, men noen tårer blir det nok!
Nå skal jeg krype godt ned i sofaen, skravle med alle jeg har savnet, og så skal jeg krype ned i den deilige myke senga mi. DEN har jeg savnet den!! Ha en god kveld, alle sammen!! =)

PS: Har dere det fint??
PS2: Jeg har verdens snilleste pappa og mamma (som er Teo sin "bikkjefar" og "mommo")! ♥

10 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine bilder, Monica! :)
Høres veldig deilig ut med en sånn ferietur før vinteren kommer for fullt!

Lykke til med levering i barnehagen i morgen, jeg krysser fingrene for at det ikke blir så mange tårer!

Tina sa...

Masse fine bilder :-)
Er litt misunnelig på turen din, kunne tenkt meg det samme!

Har savnet deg og bloggingen din, så godt å ha deg tilbake!
God natt :-)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Tonje! :)

Leveringen i barnehagen gikk over all forventning. jeg tok meg god tid,og da jeg skulle dra sto hele guttegjengen å vinket i vinduet. Ikke en tåre hos Teo :))

Alt bra med deg?

Monica Jensen sa...

Så koselig å lese, Tina. Tusen takk :) Sånne kommentarer gjør det ekstra hyggelig å blogge :)

Klem

Anonym sa...

Så bra :D

Njæ, litt stressa for tiden.. Mye skole, for å få studiekompetanse, hele 8 eksamener i november.. Men det skal gå på et vis :)
S er reist på ferie med pappaen denne uken, så litt savn også, hehe!

Monica Jensen sa...

oi,så flink du er!! da får du ha masse lykke til :)

Godt med litt tid til å lese på,da..men skjønner godt at du savner S :)
Hvor er de på ferie? Hos familien? :)

Anonym sa...

Tusen takk! :)

Ja, de har reist nordover til familien hans :) tror nok de storkoser seg alle sammen!

Monica Jensen sa...

så bra!! :) det går fint med dere alle tre?? :)

Anonym sa...

Mye bedre nå, ja! :)

Monica Jensen sa...

godt å høre ;)