onsdag 20. oktober 2010

Venninner på ville veier

I ferien fikk jeg endelig somlet meg til å lese boka "Venninner på ville veier". Det er en bok som handler om tre jenter som nærmer seg tredve år. Hun ene er evig singel, og har vært bortpå alle menn som kryper og går i NY. Hun andre har gått fra forhold til forhold og aldri kjent på singellivet. Hun tredje er i et helt greit forhold, og planen er å gifte seg innen ett år. Nå bestemmer de seg for at forandringer må til. Den evig single skal finne seg en kar og faktisk være trofast, "kjærestejenta" skal slå seg løs og finne "mr. her og nå" i stedet for å stadig være på jakt etter sin neste ektemann, og den tredje jenta skal rett og slett bare prøve å finne ut av livet sitt..
Jeg kjente meg igjen i mye av det som sto skrevet. Det er en typisk jentebok, og selvom den ikke er den beste jeg har lest klarte jeg ikke å legge den fra meg. Den ga meg på en måte et nytt....håp, om jeg kan kalle det det?! I tillegg lærte jeg et par nye ting ;)

Er man ikke fornøyd med tilværelsen sin må man gjøre noe med det, for ellers står man på stedet hvil. Livet er for kort til at det skal kastes bort på ting/mennesker som ikke gjør deg glad! Det er mye av det boka handler om, hvertfall slik jeg oppfattet det.

Det skal også sies at jeg fikk antydning til gåsehud da jeg leste den siste siden. Det ordner seg alltid for snille jenter - på en eller annen måte ;)

3 kommentarer:

Véronique sa...

Den boka må jeg bare lese :)

Hanne sa...

Hmmm.. hørtes litt for jentebok ut for meg ja :) kommer du fortsatt i morgen kveld?

Monica Jensen sa...

Veronique: Les den :)

Hanne: Ja,jeg kommer,og jeg gleder meg masse :D