mandag 15. november 2010

Au au!

I dag snakker vi redusert form altså. Uten hjelp fra mamma i ettermiddag vet jeg ikke hva jeg hadde gjort, for det eneste jeg har klart er å ligge i fosterstilling med beina i kors. Å fryse i et gigantisk øltelt en hel helg har gjort sitt, og jeg har fått urinveisinfeksjonen fra helvete (igjen, mannlige lesere - unnskyld!). Den angrep meg plutselig, og da angrep den meg godt for å si det sånn. Herregud, jeg hadde glemt hvor vondt det kan være!

Heldigvis har jeg en snill tante med verdens beste redning; nemlig piller mot urinveisinfeksjon. Jeg kastet i meg en pille og en pinex forte, og nå klarer jeg å sitte oppreist uten å gråte. Ganske deilig. Det faktum at jeg er superkvalm, og brekker meg bare jeg beveger meg inn på bloggen min takket være agurkbrødskiva i innlegget under, er ren skjær luksus i forhold!

Men var det verdt det? Hmm, godt spørsmål! Jeg hadde det i hvertfall gøy i det derre teltet! Det jeg derimot angrer på i farten er at jeg ikke pratet med flere kjentfolk. På ett tidspunkt ble det så mange kjente ansikter å forholde seg til at jeg boikottet hele gjengen, og løp forbi alle kjente. Hvorfor gjorde jeg det a? Jeg liker jo folk! Ellers var det morsomt. Jeg tilbrakte jo store deler av kvelden min med Hanne,og når to vimsehøner er ute sammen blir det morro♥


 Follo kom ikke helt til topps, men jeg er kjempestolt på deres vegne. De har imponert så til de grader, og gjort en veldig bra innsats! Heia Follo! Jeg skulle vært på Ullevål og sett kampen, men formen og lommeboken min tillot det ikke. I stedet lå jeg godt plantet under ett ullpledd på sofaen til Anne og så min første hele fotballkamp! Det var egentlig ganske behagelig =)

Nå skal jeg straks legge meg. I morgen skal jeg ha mer energi og være i bedre form enn hva jeg har vært i dag, sånn at jeg klarer å være en litt bedre mamma for sønnen min. Samvittigheten har revet meg i fillebiter, og sånn skal det ikke være i morgen. Jeg gleder meg til en ny dag♥

Nattaklem fra meg**

2 kommentarer:

Véronique sa...

UVI er noe dritt :(

God bedring og god natt!!!!

Monica Jensen sa...

Tusen takk! God natt til deg og :)