torsdag 25. november 2010

Besøk, kos og vinter

Jeg har ikke mye nytt å meddele, annet enn at vi har det bra, vi koser oss og vi har hatt masse besøk de siste dagene - noe vi liker! =) NAV har forresten ikke somlet seg til å sette opp stønadene mine nå som jeg er arbeidsledig, så bortsett fra en tom lommebok, har vi det veldig bra. Fint å vite at fryseren er full!

I går under middagen fikk jeg meg en god latter. Det var tydeligvis en trøtt liten gutt jeg hentet i barnehagen, for midt under middagen sovnet han - mens han tygde på fiskekaka si. Det er det rareste jeg har sett. Jeg så at han ble litt sløv i blikket, men vips begynte hodet og slenge fra side til side og så sovnet han. Jeg prøvde forsiktig å løfte han ut av stolen og over til sofaen, men da våknet han og var forferdelig lei seg. Barnehagen kan gjøre den beste utslitt. Heldigvis våknet han opp mer uthvilt i dag, etter en natt med 13 timers søvn.
I dag er det foreldrekaffe i barnehagen. Det gleder jeg meg til. Enda en grunn til å kunne være der litt ekstra. HAHA. Jeg tror jeg trives unormalt godt i den barnehagen. Kanskje jeg burde søke jobb der? Sånn går det, når man har dager da de eneste voksne menneskene man prater med er de ansatte i barnehagen - man har ikke lyst til å dra da vet du... ;) Er uansett koselig å se hvordan Teo har det der, hva de driver med og hva de lager. Han storkoser seg der, og det er det ikke vanskelig å se!

Nå, etter jeg ble arbeidsledig, merker jeg dog hvor utrolig mye han setter pris på en rolig start på dagen. Jeg levere han som regel mellom halv 10 og 10. Da jeg sier at det er på tide å dra bort til barnehagen vil han ikke, for da er han som regel fullt opptatt med lek og morro enten på rommet sitt, i sofaen eller i senga. Deilig med denne tiden på morgenen. Lese bøker under en varm dyne, spise god frokost og bare slappe av sammen. Spesielt når det er så kaldt og guffent ute. Vi får nyte det mens vi kan. Viktig å se det positive i det, prøve i hvertfall - selvom det ikke er morsomt å ha dårlig råd.
Nå skal jeg spise lunsj. Pannekaker. Helt hjemmelagde, sånne på 1-2-3 vet du. Så er det på tide å gjøre arbeidsoppgavene mine her i heimen og komme meg ut. Det er jo så nydelig vær. I kveld skal jeg ha tupperwareparty hos en venninne av mamma. Ønsk meg lykke til - for jeg gruer meg ;)

4 kommentarer:

tøflus.no sa...

Masse lykke til! Hvordan gikk det? Kjøpte de noe?

Linn Therese

Stine Elise sa...

Oida, har ikke fått med meg at du er blitt arbeidsledig?? :/ Hvorfor det? :) Hvis du vil fortelle så klart. :)

Teo er såå fiiin, han vokser seg til som en nyydelig guttebass :)

Monica Jensen sa...

Linn Therese: Tusen takk :) Det gikk veldig bra! en del ble kjøpt :D

Stine Elise: Ja,det har jeg blitt dessverre. Var bare et vikariat! =(

tusen takk - det synes jeg og <3

Anonym sa...

ÅÅ, jeg skjønner. Så kjedelig da! Du får ha lykke til med jobbsøkingen da :D