mandag 15. november 2010

God morgen =)

Det er kanskje ikke lov å ønske noen en god morgen klokken 14 på ettermiddagen? Vel, hodet henger ikke helt på greip etter denne helgen. En utrolig festlig helg, med masse kjentfolk og god stemning. Jeg har storkost meg, men søvn har ikke helt passet inn i denne helgen, så jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri før har følt meg mer redusert etter en helg. Nå gleder jeg meg til to hele uker med Teo-kos ♥
(Litt eldre bilder - han er fortsatt smokkefri! Han har spurt etter den et par ganger, men den blir fort glemt så lenge man oppholder han med noe annet. Flinke gutten! =))

Jeg koser meg med sen lunsj nå.. Nei, hvem prøver jeg å lure.. Frokost! Ikke fordi jeg har sovet helt til nå, har jo trossalt hatt Teo her, men fordi matlysten er på bånn når jeg ikke jobber. De siste ukene har jeg glemt å spise (har spist så klart, men for lite), og blitt i stadig dårligere form (selvfølgelig). Her om dagen dunket en kompis litt vett i hodet mitt og sa at jeg måtte tvinge i meg mat om ikke matlysten var til stedet.. Det har jeg nå begynt med, og mat begynner å smake godt igjen - spesielt fetaost! Mmmm =)
Nå skal jeg gjøre min jobb; nemlig å vaske leiligheten. Åh, som jeg savner en ordentlig jobb! Her hjemme føler jeg meg jo helt ubrukelig. Deretter skal jeg hente Teo før vi tar turen videre til mormor og bestefar Jan i Ski. Kjør forsiktig alle sammen. Det er glatt på veiene, og da gjelder det å ta det med ro!

Vinterklem fra meg**

Ingen kommentarer: