søndag 28. november 2010

Lenge leve uflaks!

En bil kjørte nettopp inn i husveggen min...

Jeg lå her i sengen og ante fred og ingen fare. Plutselig smalt det så sinnsykt. Så går jeg inn på badet. Der ser jeg at hele veggen er flyttet på, flisene er sprekt opp til taket og noen fliser ligger knust utover gulvet, doen står på en måte litt lenger inn i rommet og en bil står plantet i husveggen min (ikke gjennom husveggen altså - det skulle jo tatt seg ut). Enda godt jeg ikke satt på do!

Herlig! Takk for deeeet! Jeg er helt skjelven jeg. Nå skal jeg opp å drikke kaffe med naboen som prøver å berolige meg med at "detta ordner seg".. Jada, så det.... Vips ble det full oppussing av bad!

Trodde ikke sånt noe skjedde, jeg!

1 kommentar:

Véronique sa...

Oh shit!!!!! For en grusom opplevelse :(

Bra at du ikke var på badet når det skjedde ;)