tirsdag 23. november 2010

Prevensjon og annet tull

For et par uker siden fortalte jeg dere om min tullete kropp (hva jeg deler med dere altså...), som lot meg gå gjennom PMS fire ganger i måneden (greit å ha noe å skylde på...heh), osv. Jeg fortalte dere også om min dårlige erfaring med prevensjon. At den ga meg hodepine, vektoppgang, gjorde meg om til en premenstruell drage som gjerne kunne blø opptil 28 dager i måneden. Herlig. Vel, dagen etter det innlegget begynte jeg på p-plaster. Hodepinen har ikke dukket opp, blødningene har stoppet opp, jeg er bare en drage - ikke en premenstruell drage.. Så hva er problemet? Jo, det skal jeg fortelle dere. På 2 uker har jeg gått opp 3,5 kilo. På 2 uker!! Det er faktisk veldig masse, spesielt med tanke på at alt legger seg på magen når det kommer til meg... Så for å gjøre en lang historie (nei,den er egentlig ikke stort lenger) kort, jeg må prøve ut noe nytt, for p-plasteret forsvant nemlig i dag! Hva vi jenter må igjennom....
På tide de finner opp noe som mennene kan dytte i seg, slik at de også kan kjenne på disse plagene. Kanskje de viser litt mer forståelse når det kommer til drage-oppførsel da....
Over til noe HELT annet. I dag har Live vært her. Utrolig koselig at hun tok turen helt ut hit i Tomter. Tiden flyr i godt selskap, så vips var det tid for middagslaging og henting av barnehagegutt =)

Nå bader luringen,mens jeg sitter på gulvet ved siden av badekaret med spotify på full guffe. Vi er glad i musikk begge to, så nå koser vi oss. Straks kommer mormor på besøk. Hun skal få smake på oreokaka med så alt for tykk bunn. På tide å bli kvitt den. Jeg skal i hvertfall ikke smake en eneste smule til av den...
Haha, i skrivende stund står Teo i badekaret og tar helt av til ludacris med get back. Tar armen opp og ned (du vet, på rappemåten) og slenger seg ned i vannet som en gærning. Hvem er det som har lært han det?? Vet ikke om jeg skal le eller grine jeg.... ;)
På tide å skifte sang....

Ha en fin tirsdagskveld!!

9 kommentarer:

Véronique sa...

Det er ikke lett å velge hva slags prevensjon man skal gå på :(

Sprøyta minner meg veldig om det jeg brukte når jeg hadde IVF-forsøk *vondt*

Ha en fin tirsdagskveld :)

Anonym sa...

hmm.. Nei det er ikke lett å velge når en har et hav av ulike typer p-piller med forskjellige bivirnkinger og andre prevensjoner..
men ikke ta dette ille opp, men kanskje det er litt for tidlig å slutte med p-plaster? jeg mener ifht å se bivirkninger...?uansett, lykke til;-) det er jammen ikke lett å vite hva en skal velge..

Monica Jensen sa...

Jeg tar det ikke ille opp - for jeg vet at du har rett :) er bare jeg som er så skeptisk og har hatt så mye problemer med prevensjon at jeg egentlig har mest lyst til å slutte før jeg begynner,fordi det bare byr på tull... Så i stad fikk jeg et infall og bare rev den av meg :S

Neste jeg skal teste ut er p-ring... Sikkert super dumt å tulle sånn med kroppen,men men... =/

Hanne sa...

Hihi! Jeg tror han har lært det av Martin ;)

Monica Jensen sa...

haha,det var det jeg tenkte også ;)

Monica Jensen sa...

PS: han prata forresten om "martin mine" her om dagen... :)

Anonym sa...

hei :) Har du prøvd yasmine p piller? tenkte jeg skulle gi di et forsøk.. har oxo slitt me å finne rikti pervangsjon.. Gikk på p piller i ett år å la på meg 10 kg.. så d prøver vi ikke ijenn.. ;) Lykke til me letinga!

Ina

Anonym sa...

Kanskje den oreo-kaken er grunnen til kiloene?

Monica Jensen sa...

nei!