mandag 22. november 2010

Remember me ♥

I kveld har jeg endelig somlet meg til å se "Remember me". Har hatt den liggende en stund, men aldri fått meg til å trykke på play av en eller annen grunn. I kveld derimot gjorde jeg det, og det er jeg glad for.

Det er ikke ofte jeg ikke klarer å få frem ett eneste ord når en film er over. Denne filmen rørte meg skikkelig. Kan ikke forklare hva den handlet om, men jeg kan anbefale dere å se den. Du vil trolig felle en tåre eller ti.. Slutten, uten å røpe for mye, overrasket meg skikkelig og jeg ble faktisk satt ut. Jeg hadde ikke sett den komme..

Nå er det på tide å ta kvelden. Mye å gjøre i morgen. Vel, egentlig ikke super mye, men en av tingene inneholder oreokake-baking, og jeg gruer meg. Jeg er ikke den fødte baker, for å si det sånn, så jeg har en følelse av at det vil ta tiiid. Medisiner til meg selv må også kjøpes inn. Jeg har helt glemt å hente ut hestekuren min av en antibiotikakur, og det merkes. Ryggen og magen verker. Dumme meg.

Sov godt, alle dere som titter innom. Skjønner ikke helt hvorfor dere gjør det, men jeg setter pris på det ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alternativ til film, tv og reality programmer! ^^

Anonym sa...

Oreokake er superlett, men tidkrevende ja! Lagene må stå å "godgjøre seg" så lenge. Men det fikser du, bare sett av tid! Den er nesten umulig og feile på og den er så god! =)