fredag 26. november 2010

Stressa.no

I dag måtte jeg hente en liten gutt i barnehagen som var dårlig i magen sin. Vi har kost oss med ritzkjeks og eplemost/farris i hele dag for og forhåpentligvis roe ned magen hans. Foreløpig er det ingen bedring, men heldigvis pleier ikke sånt å vare evig. Blir nok en deeel bleier for Eirik å skifte i helgen tenker jeg....

Da Eirik kom for å hente Teo tok vi alle tre en liten tur til Ski. Vi måtte ha et par ting på apoteket til Teo, og så skulle jeg møte mamma for å se på en vinterjakke (jeg klarte å kaste alle mine under flytting i fjor). Nå er jeg heldigvis en heldig vinner av en ny varm vinterjakke og en gul lue. Wee! Tusen takk, mamma!
Jeg stresset en tur innom HM, og kjøpte med meg litt undertøy. Hvis noen hadde tatt en titt i undertøysskuffen min hadde jeg blitt flau. Undertøy er ikke akkurat det som prioriteres her i hus. Jeg skjønte dog at det var på tide med noe nytt etter Anne sin kommentar da hun så den ene trusa mi her om dagen; "Har du den der fortsatt?! Sjukt!" Ja, hun har rett - det er sjukt. Vel, for å prøve og gjøre en lang historie kort; jeg la lommeboka mi og mobilen oppi HM posen, for så og legge posen i vogna til Teo. En halvtime senere var posen bortevekk. Panikken kom rimelig fort, og jeg løp stresset til kundeservice for å høre om dem hadde fått inn noe. Nei. I og med at Eirik og Teo hadde trillet en tur mens jeg prøvde vinterjakke falt naturligvis skylden på Eirik, og jeg tror han kunne se horna mine vokse. Stakkars. Til slutt, etter mye om og men, fant vi ut at mamma hadde stukket av med posen min, og dermed var kvelden (og ikke minst livet til Eirik) reddet. En stor unnskyldning fra min side var på sin plass da. For å si det sånn; tårene presset på, og jeg tror jeg aldri før har følt meg så stresset - denne gangen gikk det litt utover Eirik... Heldigvis tilgir han meg fort =)

Vel, nå har min barnefrie helg begynt. Jeg skal ta turen til Ski for å besøke Sarah som låner foreldrenes hus for helgen. Vi skal kose oss med indisk mat og sofasliting! Ha en fin kveld, tittere =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan vi få se bilder av den gule luen? Er så spent.

Monica Jensen sa...

HAHa! det er jo bilde av den i dette innlegget! Verdens beste gutt har den på seg :D

Anonym sa...

Nei. Kom igjen a. Ikke ta den enkle veien ut. Få se noen flere bilder a! Pliiizz...