mandag 1. november 2010

Stuck!

I dag er Teo og jeg stuck her i Tomter. Da vi skulle til barnehagen i dag tidlig humpet bilen min ut av garasjen. Flatt dekk. Jeg dunket hodet i rattet, for jeg har jo helt nye vinterdekk - dog hauggamle felger, så jeg konkluderer med at lufta trenger seg ut mellom dekket og felgen på en eller annen måte. Altså, jeg trenger hjelp til å fikse dette, og innen det er fikset er jeg stuck i Tomter.
De som kjenner meg vet at jeg er en selskapssyk og rastløs person. Jeg har ikke godt av å være her en heeel dag!

Fordelen er at Teo og jeg får frisk luft, for nå må vi gå til og fra barnehagen, gå til butikken, osv. Det er jo ikke værst. Mer enn det er det forsåvidt ikke å gå til her i Tomter. Vi kunne jo gått til NAV, men jeg liker å gå dit minst mulig... Tomter er ikke akkurat en fornøyelsespark - men det er veldig koselig her da. Mye å se på; alt fra traktorer, jorder til rådyr. Gøy på lændet! =)
Ellers er jeg støl fra topp til tå. Jeg visste ikke at å feste var god trening?! Det kan vel fort hende at det er all dansingen som har påført meg denne stølheten når jeg tenker meg om. Folk pleier vanligvis ikke å bli støl av å drikke øl - da er man i såfall fryktelig dårlig trent! Martin sa i går at han til og med var støl i halsen.. HA HA.. Godt jeg ikke er alene, kan det ha vært noe vi drakk..?
Ny fest ventes til helgen. En litt roligere, men minst like hyggelig fest. Lille luring blir 2 år ♥ Utrolig hvor fort tiden har gått. Det skal såklart feires, med både familien og venner av Teo (med foreldre)! Det gleder jeg meg masse til! =) 2 år har virkelig gått fort..

Ingen kommentarer: