tirsdag 16. november 2010

Trøtt som en strømpe - TUT TUT!

Jeg er en blogger som glemmer å ta bilder. Derfor er det aldri noen bilder som "passer til det jeg skriver" i mine innlegg. Det beklager jeg. Note to self: Ta bilder!

Vel, i dag begynte dagen her i heimen halv syv. Jeg våknet til at lillemann ropte "koget" (toget = tøfferud). Er det mulig å være så besatt av et tog som går på TV? Han følger jo ikke engang med på det, han vil bare ha det på som bakgrunnsstøy (ja, støy er rette ordet) 24 timer i døgnet!
Uansett, vi koste oss hjemme med trass, knusing av tallerken og hylskriking (dette var Teo sine stunts vel og merke), før vi fant ut at det var bedre å smile. Da ble straks dagen litt bedre for oss begge, og vi nøyt rolige timer her hjemme før jeg leverte han i barnehagen halv elleve. Barnehagen sier det er greit, så derfor nyter vi avslappende tid på morgenen nå mens vi kan =)

Da han var levert dro jeg videre til Drøbak for å besøke Marlen. Utrolig koselig som alltid. Da jeg skulle gå fikk jeg hadekos av lille Maya (som plutselig har blitt så stor!), men bare hvis jeg var flink til å si "vær så snill" først. HE HE. Så jeg sa vær så snill, og ble en heldig vinner av en Maya-kos! Teo og jeg må ta turen til Drøbak så ungene får lekt sammen snart =)

Nå roper senga på meg. Jeg satser på en times søvn før Teo begynner å rope etter "koget". Det er så typisk her i huset. Jeg rekker og sovne å kjenne på hvor fantastisk deilig det er, og så river luringen meg ut av søvnen og da gjør det faktisk fysisk vondt fra topp til tå. Sånn har det vært i 2 år nå. Det gir seg snart, det gir seg snart... ;)

Ønsker alle dere lesere som titter innom her en fantastisk natt. Stor klem fra action-tøffingen. TUT TUT!
Se, jeg får den filmen på hjernen...

2 kommentarer:

Véronique sa...

Sov godt :)

Håper ikke at Teo våkner i natt og sier at han vil se toget ;)

Monica Jensen sa...

Det gjorde han da ;) Han våknet og gråt etter "koget", men roet seg fort ned og sovnet videre. Jeg må finne på noe lurt når det kommer til det derre toget snart altså!