onsdag 22. desember 2010

7 slag og nissefest

Dagene går med til å få i stand 7 slag med julekaker før selve julaften. Her bakes det for fulle mugger, mens jeg synger en liten juletrall i ny og ned. Næh, hvem prøver jeg å lure. Jeg kan jo ikke bake. Ikke liker jeg julekaker heller.
Dagene går med til det jeg kaller kos!
I dag sov vi helt til åtte (fantastisk, kryss i taket og halleluja), det var så deilig det. Da var det rett opp og sette rundstykkene i ovnen og lage varm kakao. Tid for litt kos før barnehagen. Deretter var det på med røde klær fra topp til tå (på minsten vel og merke....haha, apropos røde klær: jeg hadde en lærer på ungdomsskolen som gikk ofte med røde klær fra topp til tå, med gummistøvler til, mens han nynnet på rare sanger og luktet illeluktende-dynke-seg-selv-alt-for-mye-parfyme. Til dette fantastiske antrekket hadde han surfebølge - på hodet assa. Det var tiiiiider det! Gikk ikke en dag uten at jeg lo meg i hjel!) Ok, nå falt jeg helt ut her på grunn av alt jeg skulle ha inn i det paranteset...

Uansett, det er nissefest i barnehagen i dag, så Teo dro av gårde med søte fregner på nesa og røde klær. Verdens søteste nissegutt(helt objektivt sett så klart), på tross av at han ikke ville ha på nisselue =)

Ja, vi er i den alderen der vi skal rope "smiiiiiil" og smile med det falskeste smilet man har

Straks skal jeg dra videre til frisøren. Jeg har fått frisørtime på forskudd i julegave fra Eirik og Teo. Jeg er så heldig! =) Det blir deilig å freshe seg opp litt. Det trengs, da jeg har en meter med grå(?) ettervekst! Resten av dagen skal gå med til innkjøp av drikke og mat til julaften, og senere i dag kommer både pappa og Isabelle en tur på besøk. Isabelle skal hjelpe meg å bake oreokake (det er min julekake i år!). Ja, jeg føler jeg trenger moralsk støtte når det kommer til kakebaking - eventuelt hjelp - eventuelt en å le hysterisk med når jeg ødelegger hele shiten..... =)

Ha en fin 22. desember!! =)

Ingen kommentarer: