lørdag 25. desember 2010

For en herlig kveld!

Vi har hatt en fantastisk julekveld. Den kunne vel ikke blitt bedre føler jeg ♥ Middagen gikk problemfritt, og jeg må skryte og si at det er den beste ribba jeg noen gang har smakt (yes!). Svoren ble perfekt, og alle var storfornøyde med maten - til min store begeistring =)

Resten av kvelden gikk jo stort sett med til gaveåpning. Teo har hatt feber i hele dag og ikke rørt en liten smule med mat engang, men på tross av det var humøret på plass og han har smilt uten stopp fra morgen til kveld. En mer takknemlig gutt skal man lete lenge etter. Han elsket hver eneste gave han fikk og tok seg god tid til å se på og leke med hver eneste gave. Det var en fornøyd, men veldig sliten gutt som sovnet uten en lyd rundt halv ni! ♥

Nissen kom på besøk i kveld. En nysgjerrig liten gutt og en spent mor åpnet døren. Første reaksjon var gråt og om å gjøre og komme seg bort fra nissen. Da jeg tok han opp i armene mine og nissen faktisk kom seg inn forsvant tårene og smilet kom på plass. Han var veldig nysgjerrig på nissen og gransket han nøye. Hvem skjulte seg bak skjegget? Hmm.. Vel, nissebesøket ble avsluttet med en klem og et stort smil =)

Jeg er strålende fornøyd med alle de fine tingene både Teo og jeg fikk. Vi er så heldige! Nå skal jeg straks krype under dyna og sove. En ny dag ventes i morgen, med julebrunsj hos tante Karin og senere på kvelden er det fest med gode venner og bekjente. Håper inderlig Teo er kvitt feberen til da, for jeg er i utgangspunktet ikke helt fan av å ha barnevakt(de som passer han gjør alltid en strålende jobb, er mer samvittigheten min det gnager på), og da spesielt ikke når han er syk i tillegg... For øyeblikket er han i hvertfall feberfri, der han sover søtt og snorker som bare det på rommet sitt =)
Håper dere også har hatt en fin kveld, med familie, god mat og goood stemning! ♥

Tusen takk for en finfin kveld!

2 kommentarer:

Véronique sa...

Så stillig han var i skjorte og slips......og hårskum/gele i håret ;)

Monica Jensen sa...

jaaa :D