torsdag 23. desember 2010

God Jul ♥

God jul, tittere!

Her startet jeg lillejulaften-kvelden min med å være furt fordi jeg følte jeg hadde alt for mye å gjøre og alt for liten tid. Den følelsen tror jeg nok ikke at jeg er alene om å ha lillejulaften. Vel, en kopp te og en time senere hos Marlen kurerte det dårlige humøret og smilet kom på plass. Deretter tok jeg turen videre til Hanne og Martin, og da kom latteren på plass også. Vips så var jeg i godt humør!

Da jeg kom hjem ble jeg møtt av en liten våken gutt, med feber! Oh no! Er ikke det typisk med sykdom oppi jula?! Jeg har faktisk ventet på det. Nå har han endelig sovnet, og jeg håper formen hans er bedre i morgen. Mye morro venter jo på han i morgen. Masse pakker, masse besøk og ikke minst et ekstra spesielt besøk fra nissen. Jeg tror jeg gleder meg mest! Barnet i meg titter frem og jeg husker følelsen av redsel fra da jeg var liten med en gang jeg ser en nisse. I grunn en herlig følelse, haha!

Nå er bordet dekket, potetene er skrellet og jeg titter på all julematen og alle kjelene med skrekkblandet fryd. Jeg har jo ikke peiling på hva jeg driver med eller hvor jeg skal begynne. Jeg har fått en "oppskrift" fra mamma på ribba, og selvom den er litt motstridende med hva andre har sagt til meg tror jeg nok det er best å følge den - for min egen skyld (jeg trooor jeg tar meg en liten tur inn på matprat.no jeg....). Det går nok bra - og hvis det ikke går bra har jeg i det minste noe gøy å blogge om: "Les om hvordan Monica ødela julematen!"

Ellers må jeg bare få påpeke at det er kvalmt mye gaver her. Det er faktisk helt sinnsykt. Jeg trodde mamma tulla i stad når hun sa hun hadde full bil, men da baksetene var slått ned og hele stasjonsvogna hennes var fullpakka av gaver fikk jeg sjokk. Det blir en lang kveld foråsiresånn ;)

Sånn, nå skal jeg ta en etterlengtet dusj, scrubbe kroppen og legge meg. Opp tidlig i morgen for å se på barnetv, leke husmor på kjøkkenet og feire julen med familien. Tipp topp tommelopp! GOD JUL ♥

Ingen kommentarer: