søndag 5. desember 2010

God stemning!

Hjemme igjen etter en helg på en kjempekoselig hytte på Dokka. Turen opp tok 4,5 time. Det er jo helt utrolig. Snakker om dårlig veiforklaring og ikke minst dårlig veiforståelse. Vel, vi kom oss fram til slutt, og heldigvis besto siste del av veien kun av latter og atter latter - både fra forsetet og baksetet!
I helgen har vi slappet av, vært litt ute (ikke mye, det ble for kaldt for lillemann) og kost oss inne med stearinlys, pepperkakebaking, tegning, pinnekjøtt og peiskos. En deilig helg!

Men som alltid; borte bra, men hjemme best! Var ganske godt for både Teo og meg å komme hjem til leiligheten, der senga til Teo ventet på oss og ikke minst et bad. Man tar slik luksus litt for gitt, men etter en helg uten verken vann eller strøm setter man litt ekstra pris på det! =) Plutselig bryr jeg meg ikke noe om at badet mitt er litt sånn på halv tolv. Hehe!


Nå sover luringen og jeg tenkte å diske i stand taco til meg selv. Litt stusselig å mekke sånn mat til bare meg, men jeg må jo kose meg litt jeg og! Ellers går vel resten av kvelden med til å trekke vinneren av give away'n. Jeg ser at veldig mange har meldt seg på. Fantastisk! Jeg er spent på hvem som vinner julegaven fra Teo og meg i år =)


Sees snart!

4 kommentarer:

Hege H sa...

Så koselig dere hadde det på hyttetur. Ser kjempekoselig ut;) skulle ønske jeg hadde hytte selv. Godt å ha et sted man kan reise til, og komme seg litt unna hverdagen!

Monica Jensen sa...

Vi har ingen hytte vi heller, men heldigvis har flere i familien det - som man kan låne av og til :)
Er deilig å "rømme" litt innimellom, ja! :)

Ikke for sent å delta på give away'n, nei :) Jeg trekker vinneren i kveld! :)

Hanne sa...

For en fantastisk lue Theo hadde, så ordentli god og varm ut, hvor har du kjøpt den? :)

Monica Jensen sa...

Takk, jeg ELSKER den! Den er kjøpt på nøstebarn :)