lørdag 11. desember 2010

Hei dagen derpå!

I går var en morsom aften. Vi spiste god mat på krydder, danset og kom i riktig så godt humør. Kristine og jeg fikk danset en del, og det var opptil flere komiske innslag på dansegulvet. Kristine fikk svingt seg, for å si det sånn! ;)

På krydder var det masse folk i beste julebords-form, og det var god stemning. Jeg møtte flere gamle kjente, og det er jo alltid like hyggelig =)

Nå kom jeg nettopp inn døra hjemme. Nå skal sengen nytes i en halvtime før jeg det er på'n igjen. I dag skal jeg ta turen til Oslo for å tilbringe kvelden med Sarah, Miriam og et par andre festlige folk. Tror dette kan bli nok en bra kveld! Har en følelse av at jeg angrer i morgen...

I dag har forresten min kjære lillebror bursdag. Han blir 12 år. Gratulerer med dagen, Michael  Vi kommer for å feire deg i morgen! Teo gleder seg til å se "onkel michal" =)
Ha en fin lørdagskveld, alle sammen!

4 kommentarer:

Véronique sa...

Han var veldig lik deg :)

Ta det med ro i kveld, ellers kommer du til å angre på det i morgen ;)

Ha en fin kveld!!!!!

Anonym sa...

har en dagen derpå jeg også - men det går kjempegreit. var ikke på krydder denne gangen..... men liker meg godt der.

Monica Jensen sa...

Synes du,Veronique? Så koselig :) Hører ikke det så ofte akkurat! :)

Tok det ikke heeelt med ro, gratis alkohol.. men formen er overraskende fin :) ha en fin kveld! :)

Monica Jensen sa...

Krydder er et hyggelig sted det :)

Det gikk forsåvidt greit med meg også. Bare litt sliten, men sånn er det. Helt om natten, helt om dagen :)