tirsdag 28. desember 2010

Jeg er visst et piggsvin!

En kamerat sammenlignet meg her om dagen med et piggsvin, for den har også pigger utenpå.... Jeg har ikke pigger noen steder på kroppen sist jeg sjekket, så jeg velger å tro at han mener at det kanskje er litt vanskelig å komme innpå meg....?

På mange måter er det nok litt vanskelig å komme innpå meg. Jeg merker selv at jeg har bygd opp en liten vegg de siste månedene, og automatisk trekker jeg meg unna når det er snakk om følelser. På den måten føler jeg at jeg beskytter meg selv. Det kan jo også være at jeg holder på sånn fordi jeg ikke er klar for å involvere meg i noen nå i det hele tatt...? Jeg vet ikke, annet enn at jeg rygger bakover når noen kommer for nærme. Jeg ble naturligvis kjempelei meg da det ble slutt mellom Eirik og meg. I tillegg "brant" jeg meg litt når det kom til "sommerflørten" min. Jeg er ikke klar for å brenne meg igjen..

Jeg har ikke dårlig tid. Selvfølgelig savner jeg en armkrok i ny og ned, men samtidig får jeg også litt angst av den armkroken.. Så frem til noen klarer å rive "veggen min" ned får jeg bare fortsette livet som et piggsvin. Det er ikke så aller værst faktisk... Hvertfall ikke foreløpig!

2 kommentarer:

Hanne sa...

Pinnsvin er jo suupersøte! Så det passer deg godt ;)

Monica Jensen sa...

nåååw ;)