torsdag 9. desember 2010

Jeg rømmer fra virkeligheten!


Alle som leser denne bloggen har nok fått med seg at jeg er en stor fan av one tree hill. Da er det total stillhet rundt meg, og det er kun det som gjelder. DA slapper jeg av. Det er da jeg rømmer fra virkeligheten!

Siste episoden før jul så jeg nå i kveld. Jeg lå klar på sofaen under pleddet. Det tok ikke lange tiden før tårene begynte å renne. Ja, jeg lever meg kanskje litt for mye inn i det, men det er jo det som er meningen. Ikke tenke på noe annet enn hva som foregår akkurat der, på skjermen! En utrolig spennende episode for de av dere som ikke har fått sett den enda! Jeg for min del skulle ønske den varte evig. Klarer nesten ikke å vente til nye episoder kommer ut på nyåret!

Så nå sitter jeg her da... Klokka er 20, hodepinen er tilstedeværende, men sove vil jeg ikke.. What to do? Jeg vil se mer....

PS: dere som ikke har sett sesong 8 episode 11 enda, men som har planer om å se den - GLED DERE!

14 kommentarer:

Hild Frøya sa...

Jeg har faktisk ikke sett en eneste episode av den serien. men jeg kommer nok til å se. Men jeg vet alt om å gråte av TV serier. jeg har grptt av både Smallville, CSI og Supernatural. hehe. Welcome to the nerd world sier jeg bare.

Monica Jensen sa...

hehe, tror det er en jentegreie. Vi er ikke nerder, vi bare eier følelser ;)

du bør absolutt se oth! :D

Andrea sa...

åå, jeg savner OTH. Den siden jeg pleide å se det på før er lagt ned, så nå finner jeg det ingen steder. Krise! Tar gjerne imot tips:)

Monica Jensen sa...

piratebay.org ;)

Hanne sa...

Forslag på hva du kan ta deg til: Start med første episode av Dexter!! Eller evnt Californication, Desperate Housewives eller Entourage! DO IT!

Hege H sa...

Spennende episode! Ble overraska over at alt endte bra. Var redd en stund. Hehe:)

Véronique sa...

Etter at Peyton og Lucas gikk ut av serien, så synes jeg ikke at serien er like spennende som før :(

Tina sa...

Clay og Quinn er gode erstattere;) Episoden var så spenennde at jeg kan nesten ikke vente til det kommer nye jeg heller!
God bedring :-)

Monica Jensen sa...

Jeg synes det er enda mer spennende nå jeg! elsker at quinn og clay er med :D

Monica Jensen sa...

Enig med deg, Tina :) Og tusen takk :)

Anonym sa...

Jeg er helt enig ja, den serien er gull!!

Andrea sa...

Jeg finner bareOTH sesong 1-7 på piratebay jeg. Kjenner jeg ble helt desperat av å ikke finne det noen steder... Fant det ikke på vuze en gang, og der finner jeg nesten alt. æsj. Tar gjerne imot gode tps!

Monica Jensen sa...

du må skrive i søkefeltet: one tree hill s08e11 f.eks :)

mks07 sa...

jeg ser oth på tv-dome.net
det er gratis og all slags serier er der