tirsdag 28. desember 2010

Vi er der for å underholde!

I dag har luringen og jeg hatt nok en rolig dag hjemme. Vi er som regel vant til å ha fulle planer, så det har derfor vært veldig uvant å ha hatt null planer de siste dagene. Litt deilig å kunne bare slappe av hjemme, men vi begge trives nok best på farten.

Da ettermiddagen dukket opp tok vi oss derfor en tur til oldemor og oldefar i Ski. Det var stor stas å se dem igjen, og Teo tok seg godt til rette med å ringe den ene og den andre fra hustelefonen deres, trykke på alarmknappen som er koblet opp til hjemmesykepleien hundrevis med ganger i smug, tegne på bestevennene til oldefaren sin - nemlig lottokuppongene, og selvfølgelig leke med lekebilene sine som han har der =)

Vi dro dit selvsagt for å underholde dem, og ikke oss selv...........!
Midt i en samtale mamma og jeg hadde med bestemor/oldemor, sovnet hun. Sånn skikkelig. Munnen på vidt gap og øynene igjen. Borte ble hun. Snakk om å vise interesse for samtalen... Bestefar ble nesten litt bekymret, og vi måtte sjekke opptil flere ganger at hun faktisk pustet. Hun snorket høylytt, så vi var ikke så veldig i tvil når det kom til det heldigvis. Vi tok vel strengt talt hintet da og tredde på oss ytterklær og sko. Nå var de gamle utslitt! Bestemor kviknet til i det vi skulle gå og da nektet hun så klart for at hun hadde sovet. HE HE. Ok!
Jaja, var godt å komme seg litt ut av huset og besøke besteforeldre igjen! I morgen skal enten Teo en liten tur i barnehagen mens mor bytter et par gaver, eller så skal han få leke litt med Dennis på fire år. Jeg merker godt at han savner lek med andre barn! Begrenset hvor morsom mammaen hans er i lengden.....

Ingen kommentarer: