mandag 3. januar 2011

Det ordner seg!

I dag har det ikke vært helt greit å være mamma. Mamma til en 2åring som krever at jeg bærer, løfter, løper og leker. Om ikke vond nakke og bekken var nok så smalt det i ankelen min i dag tidlig da jeg satt helt stille på gulvet (apropos skrøplig kropp....), så jeg har haltet rundt i hele dag. Heldigvis begynner ankelen å gå tilbake til normalen igjen nå, hva nå enn som var galt med den...
Vi har tilbrakt noen timer hos Veronica og ungene i dag. Teo ville helst sitte oppå meg, men han fikk i det minste lekt litt fra seg med de andre barna, noe han trengte. Da vi kom hjem ville Teo leke litt med mammaen sin. Jeg dro frem togbanen og la meg til rette på gulvet. Yes, en lek som fungerer veldig greit med vond kropp og 2 åring. Vi var begge fornøyde =)
Det du ser over der er forresten en av mange helt frivillige klemmer....

Nå er luringen lagt for kvelden etter et langt bad, fiskegrateng til middag(som han mer eller mindre bare på) og utallige nattasanger. Jeg har allerede lagt meg godt til rette i senga. Deilig. I morgen skal jeg trene. Det er på tide, og jeg håper virkelig at det kan hjelpe til med å løsne litt opp i denne kroppen. Hjelper ikke trening mot alt? Jeg gleder meg i hvertfall!

Og sånn ellers ønsker jeg meg en liten thai dame som kan gå litt på meg. Det høres forresten helt fantastisk ut!

Ingen kommentarer: