mandag 10. januar 2011

Gledelig overraskelse

Dagen i dag har bestått av husvask og få orden i hjemmet. Over en uke med vond kropp synes, og jeg har oversett både skittentøy opp til taket og saftflekker på gulv,vegger og møbler på rommet til 2åringen her i huset. Når fikk han leke med saft?

Jeg har blitt en lat potetsekk, og det merkes på kroppen. Vi går mot sommer og sol, og da er det greit å føle seg vel. I morgen skal jeg derfor trene (jeg vet jeg sa det samme forrige uke,men da orket kroppen min ikke annet enn å ligge i senga). Jeg starter allerede i kveld med rockering-trening. Jeg har et håp om at det skal bli litt lettere å dra meg selv på trening når jeg deler det med dere - kan en av dere være så snill og spørre meg i morgen om jeg faktisk har trent? Å svare noe annet enn "ja" da er jo direkte pinlig! Trossalt...

Det som er litt feil å legge til her nå, men som er sannheten, er at jeg skal se film nå. My sisters keeper. Og til denne filmen skal jeg spise litt sjokolade. Nemlig. Stratos for å være nøyaktig. Dere vet at den smelter på tunga?! Når sjokoladen smelter på tunga betyr det at det er lov å spise den. Ny regel. Sønnen min derimot er et godt forbilde, og nøyer seg med paprika (dette var under middagslagingen i dag)....
Ellers har jeg sendt ut en haug med søknader i dag. Jeg valgte en kommune ett hakk nærmere Oslo. Jeg kvier meg litt, for jeg ønsker ikke lang reisevei til jobb - Teo får lange nok dager i barnehagen fra før av.. Men en jobb må man ha, og da må man belage seg på litt lengre reisevei enn først ønsket!

Ellers, mitt i husvasken i dag, fikk jeg en gledelig nyhet. Marlen sendte meg en melding og lurte på om Postmann Pat hadde vært på besøk. Jeg løp straks bort til postkassen min, og der lå det et lite kort fra Marlen og Christian. "Vi har giftet oss", sto det på kortet, med en innbydelse til bryllupsfest i juni. Jeg gleder meg til å feire ett års bryllupsdag med dem! GRATULERER ♥ Tenk å klare og holde på noe sånt så lenge. Min munn hadde spydd det ut etter et par timer... ;)
Vel, nå skal jeg se film så jeg rekker å rocke i kveld. Jeg skal ikke glemme det. Jeg skal heller ikke glemme å spise den sjokoladen først. Herregud, jeg føler meg nesten kriminell som i det hele tatt nevner sjokolade i et "treningsinnlegg". 
I morgen skal rumpa mi få kjørt seg - det ser jeg hvertfall fram til. Den skal opp der den hører hjemme! Mandagsklem fra meg**

New year's resolution: Never make stupid mistakes. Only very, very clever ones!

2 kommentarer:

Hanne sa...

Åh, har du sett den filmen før? Den er helt utrolig fin og trist!! Hva synes du?

Monica Jensen sa...

Jeg har aldri hatt så vondt i hodet før tror jeg. Grått meg gjennom hele filmen. Fy flate,for en trist film =( men ja, den var kjempefin!