fredag 7. januar 2011

Jeg er morsom!

Det ble sent hos Hanne og Martin i går. Veldig sent. Hanne spilte piano og sang (hun er så flink), og Martin og jeg var tullete - som vi vanligvis pleier å være. Vips var klokken 2, og senga i kjelleren var litt mer fristende enn en kald biltur og et tomt hus. I dag våknet jeg av at en liten jente hadde trassanfall i 2etg. Jeg kjenner til det, så jeg tok på meg ansvaret, gikk opp, fikk roet ned (er mye lettere når man ikke er mammaen), lagde en brødskive og vips; en stille og fornøyd Milla. Da kunne jeg krype ned til hulen min igjen. Vinn/vinn situasjon! ;)

Da Hanne dro for å levere Milla i barnehagen og videre på senteret for å kjøpe litt småstæsj koste Magnus og jeg oss hjemme. Vi lå på gulvet og lekte. Han lo av meg. Jeg er morsom jeg =) Ellers har vi bare kost oss i sofaen. Deilig med babykos! Ingen som vrir seg unna og roper "neeeei", heller tvert i mot. Han er ikke helt i form i dag, med feber, så da er det jo ekstra godt med bare kos på fanget! =)
Senere i dag håper jeg at jeg får litt tid med Teo'n min. Det er pappadag, men vi skal nok få det til for det. Merker savnet blir ekstra stort når jeg er sammen med andre små barn. Da skulle jeg så gjerne hatt Teo her også!

Ingen kommentarer: